Vandt overraskende i Sjællandsserien

09. oktober 2021 kl. 15:41
Et af topholdene, Glostrup, besejret hele 4-1 i SS

Referat af SS-kampen Avedøre – Glostrup – 4-1 (1-0).

Der var forventet en svær kamp mod et af rækkens tophold, og det blev det også. Trods det misvisende resultat. Udeholdet kunne have vundet, hvis de havde kendt deres besøgelsestid ikke mindst i starten af 2. halvleg. Det startede med en kæmperedning af målmand Frederik Valentin, men allerede minuttet efter blev gennembrudsfarlige Bjørn Jensen nedlagt i det kriminelle felt, og han omsatte selv straffesparket til 1-0 efter 5 minutters spil. Bjørn Jensen fandt senere i en hurtig kontra Christian Aabech ude til højre, men hans afslutning blev pareret af Glostrups målmand. Kort efter havde Glostrup en dobbeltchance, hvor den sidste afslutning blev hamret på stolpen. Patric Paw Olsen forsøgte sig med en blød bold over målmanden efter et hjørnespark, men bolden endte i nettaget. I halvlegens sidste minutter måtte Valentin lave en fodparade, og en afslutning blev sendt over målet af Glostrup. Føring til Avedøre ved pausen.

Marco Ilsø fik et gult kort efter pausen, og med ham ude fik Glostrup først driblet forbi målmand Valentin, men sendt bolden forbi mål, og Mikkel Schmelling reddede på stregen med maven, inden udligningen kom efter et kvarter. Det varslede hårde tider for Avedøre.

Men et indlæg fra Bjørn Jensen i højre side blev elegant flugtet i nettet af topscorer Martin Nordentoft midt i halvlegen, og fire minutter senere trak Martin ”Jern” Nielsen sig fri og scorede til 3-1, og man fornemmede en ændring i kampforløbet og en overraskende hjemmesejr. Glostrup troede stadig på en vending, men da Bjørn Jensen med sin anden scoring øgede til 4-1, var det slut for Glostrup. De tog så i irritation lidt kort mod slutningen af opgøret, som bragte Avedøre op midt i rækken med afstand til både top og bund.

Kampen blev overværet af næsten 100 tilskuere og hunden Buller Andersen.

Den næste kamp er på lørdag den 16. oktober på udebane mod Albertslund kl. 13.30 på deres bane.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Patrick Paw Olsen – Jonas Bøtker – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Kim Gurskov (anf.) – Martin Nordentoft – Mahdi Mansour

Angreb:         Christian Aabech – Marco Ilsø

Indskiftet:      Martin S. Nielsen – Brian Jensen