Vandt med 7-1 over Kastrup fra Københavnsserien

20. februar 2022 kl. 10:25
To hattrick af Avedøre i samme kamp

Referat af træningskampen Kastrup (KS) – Avedøre (SS) – 1-7 (1-4).

Avedøre storsejrede i Kastrup

Avedøre drog lørdag formiddag til Kastrup for at duellere mod byens hold, hvor forventningerne til en hård og tæt kamp var vurderet lige så sandsynlige som den manglende overenskomst blandt Ryanairs personale på flyene, der i vild vind strøg henover kunstbanen. Et brændt straffe og straks efter et føringsmål til Kastrup slog heldigvis ikke Avedøre ud, tværtimod. Avedøre scorede fire gange på 12 minutter i 1. halvleg, hvor 0-1 blev forvandlet til 4-1, inden de sidste søm blev banket i kisten i 2. halvleg, hvorfor slutresultatet blev på overbevisende 7-1 mod Københavnerseriens nummer 10.

Med susen for ørerne på Kastrups kunstbane vandt Avedøre lodtrækningen og valgte vinden i ryggen de første 45 minutter. Et klogt valg. De første 20-25 minutter var en smule kaotiske, som det ofte bliver under blæsende vejrforhold. Ingen af holdene fik for alvor fat, Kastrup var bedst i duelspillet og kom til flere pæne muligheder på omstillinger, til gengæld satsede hjemmeholdet uden undtagelse på at spille bolden ud fra målspark, og det var guf for Avedøres høje pres. Efter et føringsmål til Kastrup på en hurtig omstilling, gik Avedøre mål-amok. Først tog spillende assistent Martin Nordentoft sagen i egen hånd med et fremragende langskudsmål fra 35 meter, kort efter gjorde Bjørn Jensen det til 2-1 på et formidabelt lob langt udefra. Hverken Nordentoft eller Bjørn Jensen var færdige med deres scoretogt i 1. halvleg, Nordentoft drev gæk med Kastrup-forsvarerne i det lille felt og scorede til 3-1, inden Bjørn Jensen afsluttede fladt og sikkert, da hjemmeholdet havde smidt endnu en bold væk, fremprovokeret af Avedøres velfungerende høje pres. Og så tillod Bjørn Jensen sig endda at brænde et straffespark i kampens første 45 minutter, der var intense og underholdende.

Hvis Avedøre kunne håndtere modvinden bedre end Kastrup, var det et spørgsmål om tid, før Kastrup knækkede mentalt. Ikke overraskende kom de slagne værter ud til de sidste 45 minutter med et skud ny energi, men Avedøre viste stor fightervilje og allervigtigst og flottest, evnerne til at spille fodbold langs tæppet, så vinden blev en mindre afgørende faktor i spillet med bold. Flere mønsterangreb blev iscenesat, og halvlegen bød også på tre scoringer, og da Martin Nordentoft med sit fjerde mål, kanonerede bolden op i hjørnet, er det næppe en tilsnigelse at tro, at Kastrups målmand havde foretrukket en formiddag på Flyvergrillen. Med al respekt for modstanderen skal det nævnes, at Kastrup på forunderlig vis formåede at brænde to gigant-chancer i 2. halvleg på et tidspunkt, hvor kampen var afgjort.

7-1 til Avedøre i Kastrup. Og det var bestemt ikke, fordi Kastrup var et hold af dårlige fodboldspillere, de havde en fysik, som det tog tid for Avedøre at tæmme og matche, samtidig fik Avedøre gjort sit til at få Kastrup til at se ekstra sårbare ud. En storartet holdpræstation, der viser, hvad holdet er i stand til at levere over 90 minutter, når alle leverer varen, kunsten er nu at fastholde niveauet uge for uge, lægge på både offensivt og defensivt, lykkes det, tegner det rigtig godt for et ekstremt vigtigt forår.

Den næste træningskamp er aftalt til på lørdag den 26. februar ude mod FB kl. 12.00 på Jens Jessensvej.

Mål:               Frederik Valentin

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Bjørn Engeltoft – Mikkel Schmelling – Nikolaj Lukassen

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Victor Nøhr – Kim Gurskov – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin Nordentoft

Indskiftet:      ?