Vandt den sidste kamp i SS 1-0 over Vallensbæk

image Klubbens logo
12. juni 2022 kl. 10:07
Om det betyder overlevelse i SS eller nedrykning til S1 afgøres senere

Referat af SS-kampen Avedøre – Vallensbæk – 1-0 (1-0).

Dette var kampen, som skulle vindes, hvis ikke en nedrykning til serie 1 skulle være en realitet. Missionen lykkedes også med en sejr på 1-0 over Vallensbæk. Spændingen holdt sig hele kampen, men det skulle ikke have været nødvendigt. Avedøre styrede kampen gennem hele første halvleg og kunne have scoret yderligere. Blandt andet havde Bjørn Jensen et løb ind i feltet, hvor han valgte at skyde på mål fra en spids vinkel. Bolden ramte stolpen, men havde den farlige angriber set og spillet bolden skråt bagud til en helt fri Phillip Bo Henriksen i stedet, kunne føringen være blevet fordoblet.

Målet faldt efter 24 minutters spil. Martin ”Jern” Nielsen trak sig lynhurtigt fri af sin direkte modstander i venstre side og lagde bolden ind over de nærmeste spillere foran mål. Bag dem dukkede Sameer Arshad op og satte foden på bolden til en sikker scoring.

Efter pausen gik det lidt i stå, og Vallensbæk fik sin første mulighed, men i sidste øjeblik kom Anton Holm på tværs og fik sat foden på bolden, så den endte i sidenettet og deraf hjørnespark. Vallensbæk havde fået troen på, at de kunne komme tilbage i kampen. Men de blev ikke rigtig farlige. De manglede i høj grad en angriber med power, som flere andre hold i rækken er i besiddelse af. Vallensbæk bedste fremstød var lange bolde, men dem løb Anton Holm og Martin Nordentoft op hver gang.

Avedøre havde efter pausen, trods manglende styring, også deres muligheder. De bedste var et hovedstød af Victor Nøhr og et spark lige over mål af Bjørn Jensen. Den sidste fjerdedel af kampen virkede det, som om begge hold var tilfredse med stillingen, men det kan Vallensbæk ikke have været! Men de magtede måske ikke spillemæssigt at komme frem med noget.

Om sejren er nok til at blive i SS-rækken bliver måske først afgjort den 22. juni. DS skal spilles færdig kommende weekend, og en lille oprykningsturnering mellem Glostrup, Næstved II og Fremad Valby skal afvikles. Oprykkeren fra denne turnering skal helst være et af de førstnævnte hold, og så skal Herstedøster klare sig fri af nedrykningen i DS.

Der var 140 tilskuere og mindst 2 hunde til denne sidste kamp i foråret. Mange af dem skulle også deltage i den efterfølgende jubilæumsfest i anledning af klubbens 90-års fødselsdag.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Anton Holm – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Sameer Arshad – Niklas Thomas – Phillip Bo Henriksen – Kim Gurskov (anf.) – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen

Indskiftet:      Rohullah Zalmai – Victor Nøhr Sørensen – Wasim Imad Alwan