image Dobbelt målscorer Martin Nordentoft
02. september 2023 kl. 17:15
Første uafgjorte kamp for førsteholdet i over et år

Referat af SS-kampen BSF – Avedøre – 2-2 (1-2).

Kampen endte 2-2, og det var nok et retfærdigt resultat. Avedøre bedst i starten af ​​kampen, hvor de kom foran med den farlige føring på 2-0, og BSF bedst efter pausen. Avedøre kom allerede foran efter 5 minutter. Bolden blev sendt i venstre side, hvor Martin ”Jern” Nielsen legede lidt med sin direkte modstander. Til sidste ”tørrede” Jern ham fuldstændig og gik til baglinjen og lagde bolden ind foran mål i panden på Martin Nordentoft, der som det letteste i verden headede bolden i mål uden chance for målmanden. Et flot mål, syntes de fleste på tilskuerpladserne. Jern var senere ved at slippe fri, men en tvivlsom offsidekendelse stoppede ham. Midt i halvlegen øgede Nordentoft til 2-0 med et velplaceret spark fra kanten af ​​feltet til højre for målmanden øverst i målet. Forarbejdet blev igen lavet i venstre side. Efter gode kombinationer blev bolden lagt fladt ind på kanten af ​​feltet, hvor Kim Gurskov lod bolden passere (eller ramte ved siden af ​​bolden!) og det gav Martin Nordentoft den gode chance, som han udnyttede. Ikke sikker på, at det giver Gurskov en assist.

Lidt før pausen forblev dommerens fløjte tavs, da Nordentoft blev lagt ned, og BSF var tæt på at udnytte situationen. Så fik Mads Zibrandtsen gult kort et minut før pausefløjtet, og han var bestemt ikke enig med dommeren. Nogle minutter efter var dommerens kendelse igen mod Avedøre, da der blev fløjtet for straffespark til BSF. Avedøres spillere mente ikke at have rørt modstanderen. Emil Tidemand reducerede sikkert fra 11-meteren til 1-2.

Anden halvleg startede med et gult kort til anfører Kim Gurskov, som spurgte dommeren om noget. Hvad dialogen gik ud på vides ikke på redaktionen, men Gurskov var tydeligt frustreret, da han gik ud af banen til 10 minutters straf og hvile. Heldigvis kom Zibrandtsen ind igen næsten samtidig efter sit gule kort.

BSF var tæt på en udligning på et langskud et kvarter før slutfløjt. Målmand Emil Nyholm Kristensen fulgte bolden og håbede, at den gik forbi. Det gjorde den! Men ak og ve. To minutter senere kom en forsvarer fra Avedøre på den forkerte side af modstanderen, og et par hurtige afleveringer endte med, at Emil Tidemand udlignede for BSF til slutfacit.

Der skulle da lige være en dramatisk afslutning, hvor både Nassor Salim og hans modstander fik gult kort. Nassor provokerede og modstanderen skubbede/slog. Korrekt kendelse? Kan diskuteres. Nassor Salim var tidligere blevet sparket i ryggen liggende på jorden, uden dommere fandt kort frem til BSF´s dominerende midtbanespiller Jonas Zederkopff.

Kan man ikke sige noget pænt, kan man da tie stille. Men jeg syntes alligevel, at jeg vil nævne, at det var en noget ung, usikker og uerfaren dommer, der dømte gode 35 minutter, men så blev hver hændelse vist afgjort med plat/krone i et møntkast eller med et raflebæger.

Det var rækkens første og foreløbige eneste uafgjorte kamp i denne turnerings 21 kampe. Sidste sæson spillede Avedøre samtlige 26 kampe, uden at en eneste endte uafgjort. Så på den baggrund kan man sige, at det var et overraskende resultat.

Der var ikke mange tilskuere på det hyggelige stadion i Skovlunde, måske endda flest fra udeholdet fra Vestegnen.

Den næste kamp spilles fredag ​​den 8. september kl. 18.00 mod Espergærde i Zebrafolden, Byvej 58.

Mål: Emil Nyholm Kristensen

Forsvar: Oliver Algren – Ronaz Colak – Alek Farhan Bakalarz – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane: Emil Malm Kristensen – Mads Zibrandtsen – Kim Gurskov (anf.) – Martin S. Nielsen

Angreb: Nassor Salim – Martin Nordentoft

Indskiftet: Niklas Thomas – Phillip Bo Henriksen Mathias Nedergaard