06. august 2023 kl. 11:17
Spillede 2-2 med Kastrup - og Avedøre skal være tilfreds med det

Referat af træningskampen Kastrup (S1) – Avedøre – 2-2 (0-2).

Sæsonens første træningskamp var mod Kastrup. Vanen tro mange afbud til en kamp, der ligger i sommerferien. Jeg havde håbet på lidt flere nye spillere, men også derfra var der indløbet et par afbud. Heldigvis er truppen stor, så assistenttræner Jesper Kristoffersen kunne se nogle spillere an, som ikke har fået så meget spilletid i foråret.

Avedøre kom under stort pres det første kvarter. Det var ikke til at se, at Kastrup var rykket ned i Serie 1 i København, og de havde da også lige vundet 5-1 over Vigerslev fra KS. Men Avedøre holdt nullet og fik efterhånden lidt mere boldbesiddelse.

Nassor Salim overraskede bagerste forsvarsspiller efter 24 minutter og tacklede bolden fra ham. Nassor fandt straks Martin Nordentoft lidt til venstre i feltet, og han scorede sikkert højt i målet ved den nærmeste stolpe. Efter godt en halv times spil øgede Nordentoft til 2-0 på et langskud, som smuttede i mål under en ikke helt sagesløs målmand.

Alt i alt en god indsats den sidste halve time af halvlegen. Men 2-3 boldtab på midten af banen gav problemer, og en mere skarp modstander end Kastrup ville nok have udnyttet situationerne.

Anden halvleg bød på mange udskiftninger, og Avedøre kunne slet ikke fortsætte med at have fat i bolden. Det gav en reducering efter 54 minutter, da vores midterforsvar igen afleverede en bold lige i fødderne på en modstander på egen bane. Den slags fejlafleveringer kom der alt for mange af også efter pausen, og de skal ikke forekomme, når turneringen starter!

Ret som man forventede, at Kastrup ikke kunne udnytte overtaget, kom udligningen. Avedøre fik i eget straffesparksfelt ikke clearet bolden i flere omgange, og pludselig stod en modstander helt fri og kunne sende bolden i mål. I overtiden reddede målmand Nikolaj Bugge Jensen med en flot parade Avedøre fra at tabe kampen. Ingen chancer eller skud på mål fra Avedøres side i 2. halvleg gør, at man ikke kan være utilfreds med resultatet.

Den næste træningskamp spilles lørdag den 12. august kl. 11.00 i Tune.

Mål:               Emil Nyholm Kristensen

Forsvar:         Ronaz Colak – Anton Holm – Alek Farhan Bakalarz – Casper Karlsson

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Jeppe Malm Kristensen – Kim Gurskov (anf.) – Emil Malm Kristensen

Angreb:         Nassor Salim – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Nikolaj Bugge Jensen – Karl Gaardmand Braad – Benjamin Snerle Trebbien – Mathias – Ali Dia – Jack Overby