image logo
12. marts 2023 kl. 09:55
God indsats i sidste træningskamp for førsteholdet

Referat af træningskampen Avedøre – Herstedøster (DS) – 3-3 (1-1).

Det blev et fint resultat for Avedøres nye hold at spille uafgjort med et hold fra DS, hvor herstedøstertræner Jan Christensen ikke var helt lige så tilfreds med kampens forløb, som trænerduoen Christian Lundby og Jesper ”JK” Kristoffersen og den nye sportschef Mathias Roland var i. Avedøre.

Der var kun 6 spillere med fra truppen, der spillede i efteråret. Der er kommet 22 nye spillere til udefra i årets første måneder, og de skal lige vænne sig til hinanden og det højere tempo i forhold til de rækker, de har spillet i tidligere. De 19 af dem har dog spillet på hold med hinanden i B93 i efteråret!

Kampen virkede fra starten meget jævnbyrdig, og Avedøre fik efter 10 minutter den første store chance. Den burde være udnyttet, men bolden blev sendt forbi det tomme mål til målspark. Og så kom Herstedøster i front efter et kvarters spil efter et mislykket spil fra Avedøres side. Men føringen holdt ikke længe. Martin ”Jern” Nielsen bragte bolden hurtigt frem ad banen og fandt Casper Karlsson, som sikkert scorede og udlignede midt i halvlegen. Resten af ​​1. halvleg forløb uden scoringer, men nok med lidt overvægt til Herstedøster i boldbesiddelse og muligheder. Men den største chance fik Emil Skjold Larsen afværget med en god benparade.

Efter pausen kom der mere gang i scoringerne. Lidt overraskende var det Avedøre, der kom i front efter en times spil, da et indlæg fra venstre blev headet i mål af Emil Møller, der løb bolden i møde og kom foran Herstedøsters målmand. Og sandelig om ikke det blev 3-1 ved Mikkel Schmelling, der fik kontrol på et indlæg fra Benjamin Snerle Trebbien og sendte bolden fladt i mål uden for målmandens rækkevidde. Der manglede stadig et kvarter af kampen, og de blev svære at komme igennem for hjemmeholdet.

Kræfterne var brugt. Flere talte om krampe og andre havde nok ikke luft til mere.

Med godt 10 minutter tilbage fik ingen gået til en modstander, der flot fra kanten af feltet sendte bolden fladt i mål ved den ene stolpe på en chanceløs målmand, Emil Kristensen. Avedøre stadig foran! Men en misforståelse mellem holdets nye målmand og Ronaz Colak gjorde, at Herstedøster fik hovedet på indlægget og udlignede til slutfacit 3-3.

Mange gode meter i benene og gode præstationer mange steder af hjemmeholdets nye hold, hvor ikke ret mange spillere er over 24 år. Men både de nye og de gamle mangler stadig lidt i at kunne spille 90 minutter. Lige nu er der til 75 minutter, og det skal helst ændres. Desværre er der ikke flere kampe at prøve holdet af i. Allerede næste weekend gælder det point mod et andet af Sjællandsseriens dårligere placerede hold, Liria, der ligger 4 point efter Avedøre i stillingen.

Efter planen spilles den i Zebrafolden lørdag den 18. marts kl. 12.00 mod Liria. Men kampen kan blive enten udsat eller flyttet pga. vejret. Følg med her på siden.