02. august 2022 kl. 10:04
Avedøre førte 2-1 midt i 2. halvleg

Referat af træningskampen Avedøre – Roskilde – 2-4 (1-1).

Første kamp i Zebrafolden dette efterår var mod Roskilde, der også spiller i Sjællandserien, blot i pulje 2. Der er skiftet meget ud på de to år, siden de mødtes i DS for 14 måneder siden.

Starten på kampen var lige, men en umarkeret modstander kunne efter ca. 10 minutter fra kanten af ​​feltet bringe Roskilde i front med et skud i det lange hjørne, hvor Emil Skjold Larsen ikke havde mulighed for at nå bolden. Det gav Roskilde overtaget, og de kom frem til mere, end Avedøre gjorde. Et frit førte midt i halvlegen til en masse ballade mellem spillerne og dommere, der endte med at give rødt kort til Avedøres Rohullah Zalmai for at sige noget, der ikke passerede dommeren. Avedøre fik dog lov til at sætte Mikkel Schmelling på banen efter 10 minutters spil som erstatning. Kort før pausen fandt Wasim Imad Aiwan med en god aflevering bagerst i feltet Mathias S. Christensen, der ikke svigtede og headede udligningen i mål.

Avedøre skiftede efter pausen både Anton Holm og Niklas Thomas, der ikke har luft til 90 minutter endnu. De blev erstattet af Ali Koyuncu og Jack Overby. Netop disse to var med i Avedøres føringsmål. Der blev midt i halvlegen lavet straffespark mod Jack Overby, og Ali Koyuncu scorede sikkert fra pletten og bragte Avedøre i front 2-1. Roskilde havde inden målet haft en kæmpechance for at komme foran, men skød ved siden af ​​mål. Og lige efter straffesparket var Roskilde igen uhyre tæt på en scoring. Skulle det lykkes at vinde, selv om Roskilde havde haft de fleste chancer?

Martin Nordentoft skulle spares og blev erstattet af assistenttræner Jesper Kristoffersen. Med 20 minutter igen af kampen udlignede Roskilde. Ali Koyuncu havde kort efter et skud fra kanten af feltet, hvor målmanden lavede en god fodparade og hindrede Avedøre i at komme foran. I de sidste 10 minutter var kræfterne væk hos Avedøre, og de blev lidt let spillet tynde i flere omgange, så Roskilde fortjent kunne vinde kampen med 4-2.

Avedøre har nu et par uger til at komme i form til sæsonstarten. Ikke lang tid, da flere spillere stadig er på ferie. Af nye var kun Mohamed El Hasnaoui med i dag. Han kommer fra Sundby Boldklub og kan blive en gevinst for Avedøre i efteråret. Aymen Lamlil er igen tilbage i den zebrastribede, men han stod over i dagens kamp. Desuden manglede Bjørn Jensen, Martin ”Jern” Nielsen, Sameer Arshad og Victor Nøhr, der alle kan styrke holdet. De er enten småskadede og skal spares, eller også er de på ferie.

Den næste og sidste træningskamp er på lørdag den 6. august hjemme i Zebrafolden mod Farum (SS) kl. 12.00.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Wasim Imad Aiwan – Anton Holm – Martin Nordentoft – Mathias S. Christensen

Midtbane:      Nikolai Lukassen – Niklas Thomas – Kim Gurskov (anf.) – Rohullah Zalmai

Angreb: Phillip Bo Henriksen – Mohamed El Hasnaoui

Indskiftet: Mikkel Schmelling – Ali Koyuncu – Jack Overby – Jesper Kristoffersen<