image klubbens logo
29. oktober 2022 kl. 15:23
Tabte 0-3 til BSF fra toppen af Sjællandsserien

Referat af SS-kampen BSF – Avedøre – 3-0 (2-0).

Kampen lignede flere andre i efteråret. Avedøre kom godt fra start med en chance til Mohamed El-Hasnaoui, som desværre sendte bolden snert forbi stolpen. Men to store fejl inden pausen gav BSF føringen, og BSF overtog efter 15-20 minutter fuldstændig kampen og pressede Avedøre baglæns.

Første fejl stod Niklas Thomas for, da han efter 12 minutter ville sparke et indlæg væk. Men et kikset spark lagde bolden for fødderne af en fri modstander, som havde ladet ved at score til 1-0 for BSF. Og efter 37 minutter gik målmand Frederik Valentin ud af målet, men fik kun snittet bolden, som igen lå perfekt for fødderne af en modstander til ny scoring.

Gule kort til både Magnus Johansson og Jonas Bøtker betød efter pausen et nyt overtag til BSF med 11 mand mod 9. Det forstod BSF at udnytte. De trillede bolden rundt mellem de zebrastribede, så det lignede indendørs fodbold. Bolden blev til sidst sendt i mål efter en del afleveringer langs græsset.

Avedøres spillere kæmpede alle fint. Desværre strakte evnerne ikke, så det endte med et nederlag igen.

På positivsiden kan skrives, at Anton Holm endelig var i kamp igen, selv om kræfterne kun holdt i en tid. Også Marco Ilsø var med igen, det for første gang i efteråret.

Den næste kamp er lørdag den 5. november kl. 12.00 i Zebrafolden i Avedøre mod Farum, og her skal efterårets første point på hjemmebane gerne i hus.

Mål: Frederik Valentin Hansen

Forsvar: Bjørn Engeltoft – Anton Holm (anf.) – Magnus Johansson – Mikkel Schmelling

Midtbane: Wasim Imad Alwan – Bjørn Jensen – Niklas Thomas – Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

Angreb: Mohamed El-Hasnaoui

Indskiftet: Mathias S. Christensen – Jonas Bøtker – Marco Ilsø