image Klubbens logo
14. maj 2022 kl. 15:40
Avedøre kunne ikke holde fast i bolden

Referat af SS-kampen Glostrup – Avedøre – 3-0 (3-0).

Det blev til endnu et nederlag i SS på en gudsforladt træningsbane i Glostrup, som Avedøre engang var en del af inden kommunesammenlægningen med Hvidovre.

Det blev en kamp, hvor Avedøre havde meget svært ved at fastholde bolden. Det blev derfor en kamp med meget få afslutninger fra Avedøres side. Martin Nordentoft var efter pausen ved at glide igennem forsvaret, men hans afslutning endte i sidenettet, og Marco Ilsø havde til sidst i kampen en lille chance, men det endte med et hjørnespark. Kampens resultat kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved. Glostrup kunne med en bedre udnyttelse have vundet en del større, men anden halvleg blev en noget kedelig affære også for hjemmepublikummet.

Glostrup kom foran ved Lukas Linnemann. Han stod med bolden på kanten af feltet, og intet pres på boldholder og ingen indgriben fra målmand på det velplacerede skud betød føring til favoritterne. Midt i halvlegen ville Mikkel Schmelling sandsynligvis sende bolden til hjørnespark, men i stedet blev det et hårdt skud højt i målet hos egen målmand, som nok blev noget overrasket over et skud fra sin medspiller. Inden pausen headede Daniel Hansen kampens sidste mål ind efter hjørnespark. På det tidspunkt var Avedøre kun 10 mand, da målmand Bo Kampmann-Lassen var sendt udenfor i 10 minutter for et benspænd på en helt fri angriber. Avedøre skal være glade for den afgørelse fra dommeren, der også må have haft en anden straf med i sine overvejelser.

Der skal i de sidste 4 kampe nok 9-10 point ind på kontoen, hvis ikke det bliver en kedelig afslutning på sæsonen.

Nu var det femte gang i foråret, vi kom til en udekamp, som skulle spilles på en kunststofbane, der må være beregnet til træning. Oplevelserne på udebane er for mig så kedelige, at jeg overvejer ikke at komme og skrive om dem mere.

I Glostrup var der afspærring tilskuerområde, men det blev ikke overholdt helt! Der var også kørt en vogn ud til banen, så man kunne forsyne sig med drikkevarer. Men der var intet ur og stillingstavle, hjørneflagene væltede, ingen speaker, og toiletterne lå et sted langt fra banen. Toiletterne var i øvrigt aflåste, der hvor min hustru og barnebarn forsøgte at komme ind. De fandt dog et andet, hvor der var kø, og papir blev der sparet på, da det ikke kunne komme ud af holderen.

Hvorfor skal hold i SS finde den laveste fællesnævner ved deres arrangementer? Glostrup har et stadion, men der spiller man ikke.

Den næste kamp er lørdag den 21. maj i Zebrafolden mod Albertslund kl. 12.00.

Mål:               Bo Kampmann-Lassen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Mathias S. Christensen – Mikkel Schmelling – Wasim Imad Alwan

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Kim Guskov (anf.) – Victor Nøhr Sørensen – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Niklas Thomas – Marco Ilsø – Bjørn Engeltoft