Tabte igen efter rimelig god første halvleg

image klubbens log
24. september 2022 kl. 15:20
Tabte 1-3 pga. 3 scoringer til modstander det sidste kvarter

Referat af SS-kampen Avedøre – Birkerød – 1-3 (1-0).

Det lignede en gentagelse af tidligere kampe. Avedøre er godt med i første halvleg, som gav en føring på 1-0, men i de sidste 90 minutter går alt galt. Denne gang dog først efter 75 minutter.

Niklas Thomas lagde ud med et godt skud lige over mål, og Martin ”Jern” Nielsen slap fri alene med målmanden, men kunne ikke få løftet bolden over det udstrakte ben og i mål. Efter godt et kvarters spil kom der en chance i hver ende, og lige efter burde Birkerød have scoret på et hovedstød fra tæt afstand ved bagerste stolpe, men bolden endte i sidenettet. Efter 27 minutter fik Wasim Imad Alwan scoret sit første mål for Avedøre, da han kastede sig frem og headede bolden i mål efter chancer til to andre avedørespillere i samme angreb.

Anden halvleg startede med en kæmpechance til Aymen Lamlil, men hans missede hovedstødsforsøg blev kun snittet og gik ved siden af mål. 2-0 havde ellers set godt ud, selv om Richard Møller Nielsen mente, at det er den farligste føring.

Birkerød overtog så hele initiativet, nok fordi Avedøres spillere endnu ikke er klar til at spille 90 minutter. Birkerød havde et forkølet skud lige ved siden af stolpen og et hovedstød efter hjørnespark på oversiden af overliggeren, inden der var spillet 60 minutter. Avedøre havde ingenting ud over indskiftede Nikolai Lukassens forsøg fra distancen, som gik lige i favnen på målmanden.

Udligningen faldt efter 75 minutter, hvor Avedøre ellers syntes at have fået stoppet et angreb. Men alle avedørespillere stoppede op, så Birkerød kunne udligne. Fire minutter senere var Avedøre bagud, og det endte i sidste minut med endnu en scoring af udeholdet, så Birkerød vandt med 3-1. Nok ikke ufortjent, men efter første halvleg kunne man have forventet point eller sejr til Avedøre.

Avedøre var godt nok hårdt ramt på spillersiden. I forhold til første kamp med sejr ude mod Liria manglede man Kim Gurskov (opereret og ude hele efteråret), Anton Holm (skadet), Martin Nordentoft (bryllupsfest) og topscorer Mohamed El-Hasnaoui (skadet). Forhåbentlig er de 2-3 af dem med snarest, så der kan komme point til Avedøre i stillingen.

Der var mødt 120 tilskuere op til kampen i det gode vejr.

Den næste kamp er lørdag den 1. oktober kl. 11.00 i Taastrup.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Magnus Johansson – Bjørn Engeltoft – Mathias S. Christensen – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Wasim Imad Alwan – Aymen Lamlil – Niklas Thomas – Phillip Bo Henriksen – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen (nf.)

Indskiftet:      Nikolai Lukassen – Ayben Abdulahi

Ikke Benyttet: Nicklas Lind