Menu

Tabte i SS trods overtag i spil og chancer

image Klubbens logo
Per Myhrmann
04. september 2022 kl. 09:56
Fredensborg snuppede de 3 point med sejr på 3-0

Referat af SS-kampen Avedøre – Fredensborg – 0-3 (0-0).

 

At tabe 0-3 i en kamp, som man har haft fuldstændig styr på helt frem til 60 minutter var spillet, er ikke bare ærgerligt, men meget irriterende. Jeg var næsten sikker på, at Avedøre ville få mindst et point i kampen, da første halvleg blev afviklet med kun én enkelt chance (den var dog stor) til Fredensborg, mens Avedøre havde flere gode angreb og chancer, som dog ikke blev udnyttet. Avedøre havde også bolden mest i den periode og ramte også stolpen. En god fornemmelse i pausen til hjemmeholdets fan.

Men en fejl af ellers sikre anfører Anton Holm førte til Fredenborgs føringsmål et lille kvarter efter pausen. Holm fik ikke styr på bolden og ekspederet den væk, og så var Feras Elassadi sikker i sin afslutning. Det var dog stadig Avedøre, der kom frem til mest. Martin Nordentoft blev sendt frem, og han kom til 2 chancer, som dog ikke blev udnyttet. Den største blev sendt over mål med indersiden i en situation, hvor sidste års topscorer plejer at sætte bolden i netmaskerne. Et hovedstød senere blev headet godt ned i jorden, men desværre blev bolden ekspederet væk fra målet af forsvaret.

I de sidste minutter gik det helt galt, da Avedøre var tvunget til at presse på. Feras Elassadi kom lidt let forbi midterforsvaret på midten og kunne alene med Emil Skjold Larsen udplacere denne, og minuttet efter sendte Tobias Vistisen Andersen et flot langskud ind ved den fjerneste stolpe uden chance for målmanden.

Avedøre skulle have udnyttet overtaget og bragt sig i front. I stedet førte lidt dumme fejl efter pausen til endnu et nederlag på hjemmebanen.

 

Der var mødt 90 tilskuere og hunden Buller op til kampen, og der kom ca. 15 flere tilskuere efter pausen, da andetholdet kom hjem efter 2-2 ude mod Albertslund BS72.

 

Den næste kamp er allerede tirsdag den 6. september mod Avartas andethold i Espelunden kl. 18.00. Og næste weekend spilles kl.15.30 i Zebrafolden mod Snekkersten, hvis ikke den bliver flyttet.

 

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Bjørn Engeltoft – Anton Holm (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Mathias S. Christensen – Magnus Johansson – Aymen Lamlil

Angreb:         Mohamed El-Hasnaoui – Phillip Bo Henriksen

 

Indskiftet:      Martin S. Nielsen – Niklas Thomas – Wasim Imad Alwan