image klubbens logo
19. september 2022 kl. 14:48
Glostrup vandt 5-1

Referat af SS-kampen Glostrup – Avedøre – 5-1 (1-1).

Avedøre startede godt og spillede fint bold og havde mange gode angreb den første halve time mod rækkens tophold. Det lykkedes endda at komme foran 1-0 efter 12 minutter, da altid målfarlige Mohamed El-Hasnaoui i feltet med vilje rettede et skud fra Aymen Lamlil af. Få minutter senere havde Avedøre chancen for at øge føringen, men to på hinanden følgende chancer blev ikke udnyttet. Glostrup var i den periode også farlige, og de misbrugte en stor chance med en angriber alene med målmand Frederik Valentin Hansen.

Men som i tidligere kampe blev et par gule kort dyre for Avedøre, som assistenttræner ”JK” udtalte efter kampen. Mathias S. Christensen var ude, da Glostrup fik en dobbeltchance tæt under mål og også da udligningen faldt efter knap en halv time. Frederik Valentin blev rundet og indlægget mod det tomme mål kunne Mikkel Schmelling ikke nå at få uden om stolpen, så han gled ind i målet sammen med bolden. Et nyt, måske lidt uforklarligt, gult kort til Mohamed El-Hasnaoui gjorde det ikke lettere for udeholdet, men heldigvis syntes dommeren, at også Glostrup skulle have en spiller i straffeboksen. I denne periode blev der diskuteret kraftigt på både tilskuerpladserne og på banen, hvor de to trænerteam helt klart ikke var enige i, hvordan dommeren forvaltede fløjte og kort. Trænerne fortsatte også efter pausen med at udveksle synspunkter.

Hvad holdene lavede i pausen, kan jeg af gode grunde ikke vide. Men Avedøre var slet ikke med, da dommeren fløjtede op, så efter et par minutter rundedes venstre forsvarsside lidt for let, så Glostrup kunne bringe sig foran 2-1. Men der var stadig håb for Avedøre, da Bjørn Jensen erobrede bolden på midten og kunne løbe mod mål med kun én forsvarsspiller foran sig. Men dommeren dømte frispark til Glostrup. Og straks efter lå bolden i Avedøres mål; men linjedommeren vinkede! Heldigvis tænkte jeg. Men efter dommeren havde konfereret med linjedommer og måske set VAR, så pegede han på midten, og det stod 3-1 til Glostrup. Fem minutter senere blev det 4-1, da Avedøre ikke fik dækket tæt nok på en angriber, der kunne dreje rundt og skyde sit hold på 4-1. Efter det var kampen afgjort, og Glostrup var klart bedst. Avedøre havde svært ved at komme over midten, og eneste reelle forsøg var et skud fra distancen af Bjørn Jensen, som målmanden ikke havde de store problemer med. I overtiden kom så den sidste scoring. Avedøre mistede bolden på kanten af modstanderens felt, og et lynhurtigt kontraangreb fangede Avedøre i undertal, så Glostrup let fik scoret kampens sidste mål.

I dagen op til kampen og på kampdagen havde Glostrup planer om at ville afvikle kampen på kunstgræstræningsbanen, som de gjorde i foråret. Det blev da heldigvis ved ”truslen”, og kampen blev afviklet på stadionbanen med siddetribune, øl, vand, kaffe og pølser, og der var mulighed for at komme på toilettet. En god oplevelse for publikum, der også kunne nyde det gode vejr. Hvorfor man overvejede at flytte kampen, kan jeg slet ikke forstå. De bør spille på stadion hver gang!!

Den næste kamp er lørdag den 24. september i Zebrafolden i Avedøre mod Skjold Birkerød kl. 12.00.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Magnus Johansson – Bjørn Engeltoft – Martin Nordentoft (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Aymen Lamlil – Mathias S. Christensen – Niklas Thomas – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen – Mohamed El-Hasnaoui

Indskiftet:      Phillip Bo Henriksen – Jack Overby – Wasim Imad Alwan