Tabte i SS, men havde mulighed for at afgøre tingene den første time

23. oktober 2021 kl. 15:57
Tabte 1-3 til Lundtofte

Referat af SS-kampen Avedøre – Lundtofte – 1-3 (1-1).

Der var klart lagt op til, at der skulle 3 point ind på kontoen hos Avedøre. Hele første halvleg så det ud til også at ville blive tilfældet. Avedøre styrede spillet og havde kontrol. Målmanden ville sparke væk, men ramte Nordentoft i hans forsøg på at komme til bolden, der gik direkte mod det tomme mål. Men målmanden nåede tilbage og fik afværget. Kort efter driblede Martin ”Jern” Nielsen rundt og fik fra en spids vinkel skudt på mål, Men bolden ramte overliggeren. Man ventede blot på, hvornår scoringen til Avedøre ville komme. Den kom så efter 42 minutter, hvor Martin ”Jern” Nielsen driblede sig gennem forsvaret og lagde bolden over målmanden i mål til føring for hjemmeholdet. Desværre holdt føringen kun et minut. Avedøre ville sparke bolden væk, men bolden blev blokeret hen til Lundtoftes Morten Malmkvist Andersen, der scorede fra kanten af straffesparksfeltet.

Resultatet 1-1 var ikke et retfærdigt billede på første halvleg, som Avedøre burde have vundet.

Efter pausen var Avedøre stadig dominerende det første kvarter, selv om Lundtofte havde en mulighed for tomt mål, hvor spilleren ikke nåede frem til bolden. Men da Lundtofte scorede til 2-1 ved anfører Mikkel Lindner Spork efter indlæg fra højre side og udplacering af avedøremålmand, så skiftede kampen karakter.

Martin Nordentoft sendte to minutter efter Lundtoftes føringsmål en ripost fra målmanden forbi mål på åben chance, og det blev vendingspunktet. Nu var det Lundtofte, der havde mest spil. En stor mulighed for Marco Ilsø fik målmanden på mirakuløs vis over mål, og så var det slut med Avedøre. Et boldtab af en midterforsvarer kort efter kostede det tredje mål til Lundtofte, som blev to mand mod Avedøres målmand. Resten af kampen var noget rod fra hjemmeholdets side.

Dette var kampen, som skulle have givet 3 point, og sidste uge smed holdet 2 point i Albertslund. Det bliver nu svært at komme til at ligge midt i rækken, med mindre der tages point mod rækkens tophold og vindes i Vallensbæk i den sidste kamp. Som mangeårig leder omkring klubben er jeg selvfølgelig skuffet og trist, hvilket måske kan læses ud af dette referat.

Men Avedøre kommer tilbage!

Kampen blev overværet af et vist antal tilskuere, som var umuligt at fastslå med en kamp på banen ved siden af samtidig. Også hunden Buller Andersen, der har en pølse til gode i boden i foråret, da dagens bodpersonale havde glemt den. Hundefar Claus havde vist en reservepølse med, så Buller kunne gå glad hjem, i modsætning til Avedøres tilhængere og spillere.

Den næste kamp er på lørdag den 30. oktober på udebane mod BSF kl. 13.30 på deres bane.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Patrick Paw Olsen – Mathias S. Christensen (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mahdi Mansour – Victor Nøhr – Kim Gurskov

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Marco Ilsø – Jonas Bøtker – Christian Aabech