image målscorer Phillip Bo Henriksen
11. februar 2023 kl. 15:03
Vanløses andethold vandt 3-1 over SS-holdet

Referat af træningskampen Avedøre – Vanløse 2 – 1-3 (0-2).

Første træningskamp efter vinterpausen bruges på at få spillerne i gang igen. Spillerne fik meter i bentøjet, og nogle nye spillere kunne præsenteres. Ronaz i midterforsvaret gennem hele kampen og Simar Koyuncu på midtbanen gjorde begge en rigtig god figur gennem hele kampen.

Vanløse kom foran allerede efter 9 minutter. En lang bold frem i deres højre side og en aflevering ind foran mål gjorde det let for en helt fri spiller at trille bolden i mål. Men hvor var Avedøres forsvar?

Derefter havde Avedøre en god periode og kom også frem til gode chancer. Den største tilfaldt Marco Ilsø, der helt fri fik lobbet bolden over målmanden, men desværre også forbi målet. Vanløse svarede igen nogle minutter efter. Svagt forsvarsspil hos hjemmeholdet gav Vanløse et hårdt skud på underkanten af overliggeren, og Anton Holm forærede bolden til nyt skud straks efter. Det virkede noget febrilsk. Jack Overby var dog ved at udligne, men hans skud blev reddet på stregen med hovedet af forsvarsspiller.

Det var klart den del af kampen, hvor der skete mest.

Men både anfører Anton Holm og Nikolai Lukassen måtte lade sig udskifte med mindre skavanker. De virkede også begge lidt svage i deres præstationer, specielt når de havde bolden. Vanløse fik lige efter foræret bolden, da målmand Lind ville spille bolden forbi fremløbende modstander. Men krop og måske hånden kom i vejen, så angriberen fik bolden med og lagde den i det tomme mål. Unødvendigt.

I anden halvleg var der færre chancer. Vanløse var tæt på 3-0, inden nogle smarte detaljer på kanten af feltet gav muligheden til Avedøres Phillip Bo Henriksen, der med et følt spark ved den ene stolpe reducerede til 1-2. Men inden der var spillet to minutter scorede Vanløse til slutfacit 3-1 i en situation, hvor Avedøre mente at skulle have frispark eller målspark.

Resten af kampen forløb uden de store chancer til holdene. Der blev brugt kræfter på at være utilfreds med dommerens kendelser og modstanderens ageren. Det sluttede så med gult kort til Bjørn Jensen og til en af modstanderne, som med det andet gule kort fik rødt. Vanløsetræneren ville være solidarisk med sin spiller og forsvarede ham, og han fik så også et rødt kort, hvorefter der blev fløjtet af.

Den næste træningskamp er på lørdag den 18. februar ude mod Allerød (DS) 12.30.

Mål:               Frederik Lind

Forsvar:         Nikolai Lukassen – Ronaz – Anton Holm (anf.)– Mikkel Schmelling

Midtbane:      Simar Koyuncu – Bjørn Jensen – Phillip Bo Henriksen

Angreb:         Marco Ilsø – Jack Overby – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Bjørn Engeltoft – Ali – Enes Aksalic