Tabte den sidste testkamp

13. marts 2022 kl. 08:53
Husum vandt 4-1

Referat af træningskampen Husum (KS) – Avedøre (SS) – 4-1 (1-0).

Træerne vokser ikke ind i himmelen. Efter sejren sidste weekend mod Såby fra serie 1 havde jeg (igen!) set frem til en ny god indsats og en sejr mod et hold fra Københavnsserien. Denne gang var det Husum, som vi slog 5-0 på samme bane i efteråret 2020.

Det startede positivt for Avedøre. Den genkomne Sameer Arshad var ved at komme helt fri efter 3 minutter, og Marco Ilsø tilspillede sig selv en stor chance minuttet efter. Men ingen scoringer. Husum havde i indledningen også et godt forsøg, men de stod meget lavt og overlod initiativet til Avedøre, som dog ikke formåede at komme frem til så meget. Martin Nordentoft var syg og Bjørn Jensen plejede en mindre skade inden sæsonpremieren næste weekend. Og det kunne mærkes på organisation og afslutninger. Martin ”Jern” Nielsen havde et godt forsøg på en scoring kort før pausen, men i overtiden var det alligevel Husum, der bragte sig foran på deres første forsøg på mål (næsten). Halvlegen var meget chancefattig.

Husum virkede efter pausen mere angrebsivrige og havde efter ca. 10 minutters spil 3 store chancer på et minut. Det virkede faretruende! Og det blev det også, da Husum efter rigtig dumt forsvarsspil i højre forsvarsside hos Avedøre kunne bringe sig foran 2-0.

Avedøre fik lidt håb tilbage, da der blev reduceret til 1-2 ved Rohullah Zalmai efter frispilning af Phillip Bo Henriksen med 10 minutter tilbage. Der var dog lidt VAR-situation over reduceringen. Dommeren havde faktisk fløjtet for måske offside eller frispark til Avedøre, men ville spørge sin linjedommer. Efter at have spolet situationen tilbage blev der dømt mål, selv om der nok var fløjtet for et alle andet, inden bolden gled i mål. Mange fejl af en dommer på kort tid, hvor han selv bragte sig i en svær situation, som han ikke kunne komme godt ud af, uanset sin endelige dom.

Da tiden passerede de 90 minutter bragte Husum sig på 3-1 med et flot skud ude ved stolpen, hvor indskiftede Nikolaj Bugge ikke kunne nå bolden. Og i overtiden blev det så 4-1 på et mål, jeg ikke så. Anton Holm lå ved midterlinjen med en skade, som forhåbentlig kun kostede det ene mål og ikke endnu en skadespræget sæson til den talentfulde forsvarsspiller, der har været den mest skadede spiller i Avedøre de sidste 8 år.

Desværre afbud ikke kun fra de to stjerneangribere Martin Nordentoft og Bjørn Jensen. Men også Victor Nøhr og Christian Larsen var skaderamte, og de aspirerer alle til en startplads.

Den næste kamp er forårets første turneringskamp i SS, og den spilles lørdag den 19. marts ude mod Fredensborg kl. 13.00.

Mål:               Frederik Valentin

Forsvar:         Wasim Imad Alwan – Bjørn Engeltoft – Mikkel Schmelling – Phillip Bo Henriksen

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Niklas Thomas – Kim Gurskov (anf.) – Sameer Arshad

Angreb:         Marco Ilsø – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Nikolaj Begge – Nikolaj Lukassen – Mathias S. Christensen – Anton Holm