Tabte 3-7 til Bagsværd i Sjællandsserien

Per Myhrmann (jeg så ikke kampen)
16. juni 2024 kl. 07:27
Mange afbud til den for Avedøres placering ligegyldige kamp

Referat af SS-kampen Bagsværd – Avedøre – 7-3 (5-1).

Årets sidste kamp bød på to debutanter, Magnus Tholstrup og Magnus Erik Tjørved, samt et comeback til både Jonas Bøtker og målmand Lucas Emil Thers. Bagsværd spillede for andenpladsen, som giver adgang til oprykningskampe mod Tune og Hvidovre IF om én plads i DS. Og Bagsværd udnyttede situationen og bragte sig foran 5-0, inden Niklas Thomas reducerede inden pausen.

Avedøre kan være tilfreds med at have spillet uafgjort i anden halvleg, da de bagud 1-7 fik scoret to mål det sidste kvarter ved Niklas Thomas og Casper Karlsson.

Avedøre slutter midt i Sjællandsserien som nummer 7 ud af de 14 hold.

Den næste turneringskamp spilles i midten af august.

Mål:               Lucas Emil Thers

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Oliver Algreen Petersen – Jonas Bøtker – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Mathias Nedergaard – Niklas Thomas – Magnus Erik Tjørved – Emil Malm Kristensen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Nassor Salim

Indskiftet:      Magnus Tholstrup – Casper Karlsson – Benjamin Snerle Trebbien