Stærk modstander fra Bagsværd vandt 4-0 i Sjællandsserien

image 1. senior 2023 september 2023
12. november 2023 kl. 10:23
Avedøre tabte for tredje gang i træk

Referat af SS-kampen Avedøre – Bagsværd – 0-4 (0-2).

Det blev nøjagtigt så svært, som frygtet. Bagsværds tophold var fra kampens start dominerende og pressede Avedøre, når hjemmeholdet havde fået bolden. Det var ikke så mange store chancer, Bagsværd kom frem til, men de viste sig at være effektive på dem, der opstod. Bagsværd kom også i front, da en høj bold på midten blev headet videre til Patrick Markussen. Emil Skjold Larsen måtte ud mod angriberen, men denne løftede flot bolden i en høj bue over målmand Larsen og i det tomme mål. Avedøre havde i denne periode svært ved de lange bolde ned gennem midterforsvaret, dog uden det kostede på målkontoen. Ronaz Colak fik sparket en bold hårdt i ansigtet og gik ned og måtte have hjælp. Efter kort tid måtte Colak lade sig udskifte med sløret syn og hovedpine, og Alek Farhan Bakalarz indtog pladsen i midterforsvaret. I de sidste fem minutter af første halvleg skete der igen noget. Bagsværd kom på 2-0 ved Marc Nybo-Danielsen, og Emil Skjold Larsen begik kort tid derefter frispark/straffespark på en helt fri modstander. Bolden gik videre til en anden bagsværdspiller, der dog sendte bolden over det tomme mål. Dommeren havde givet fordel og dømte målspark, men dog et gult kort til målmand Emil Skjold Larsen for forseelsen og 10 minutter i straffeboksen. Jack Overby måtte tage håndsker i anden farve trøje på.

Bagsværd var i overtal og startede efter pausen med at ramme overliggeren og misbruge en stor chance. Man skulle dog helt hen til midt i halvlegen, før Frederik Cosch Jørgensen øgede til 3-0, da Bagsværd jonglerede sig imellem og over Avedøres forgæves løbende spillere.

Først efter dette mål kom Avedøre i nærheden af ​​​​Bagsværds straffesparksfelt. Gennem hele første halvleg havde der ikke været et eneste skud på Bagsværds mål. Men i den sidste del af kampen havde både Emil Møller et frispark og et skud, og specielt et par afslutninger fra Phillip Bo Henriksen var farlige. Det sidste efter godt forarbejde af Mathias Nedergaard, som fandt Phillip Bo, men Bagsværds forsvar kom i vejen for den gode afslutning på mål. Klart Avedøres bedste angreb gennem kampen. Bagsværds sidste mål blev sat ind på langskud af Oliver Borring Kjær, der ikke blev generet i skudøjeblikket.

Afslutningen på efteråret kunne være ønsket bedre, med kun 3 point i de sidste 5 kampe. Det var dog ikke i dagens kamp mod Bagsværd, man skal ærgre sig. Dertil var Bagsværd alt for gode. Jeg har sat 10 kampe i efteråret, og Bagsværd har været det klart bedste hold, Avedøre har mødt. De er hurtige, fysisk stærke, og deres kæder bevæger sig som en samlet enhed. Avedøre var overmatchet på samtlige parametre mod et hold, jeg har som oprykningsfavorit i juni, hvor vi mødes i sidste kamp.

Årets sidste kamp blev afviklet på kunstgræsbane 1, da stadiongræsset var for blødt til at spille på. Forholdene for tilskuere var derfor ikke de bedste, da dommerne kun tillod ophold på fliserne mellem de to kunststofbaner. Med mange tilskuere fra Bagsværd blev der talt 90 fremmødte, der så på kampen mellem Avedøre og Bagsværd.

Den næste kamp spilles lørdag den 23. marts kl. 14.00, hvor Frem Hellebæk på Sjællands nordkyst er vært for opgøret.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Oliver Algren-Petersen – Ronaz Colak – Martin Nordentoft – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane: Emil Malm Kristensen – Kim Gurskov (anf.) – Mads Zibrandtsen – Phillip Bo Henriksen

Angreb: Jack Overby – Martin S. Nielsen

Indskiftet: Alek Farhan Bakalarz – Mathias Nedergaard – Emil Møller