Menu

SS-holdet kan ikke spille 90 minutter

image 1. senior september 2022
Per Myhrmann
06. november 2022 kl. 11:49
Tabte hjemme 0-2 til Farum

Referat af SS-kampen Avedøre – Farum – 0-2 (0-0).

Kampen mod et af midterholdene i Sjællandsserien, Farum, blev en kamp med meget få målchancer i begge ender. Farum nok med de fleste, hvoraf de udnyttede de to, det sidste på et straffespark, som Bøtker nok ikke skulle have begået. Farum havde ud over dette en kæmpechance efter et kvarters spil, men den store chance blev headet over målet, og en tilfældig chance lige før første scoring blev sendt af siden af ​​målet. Avedøres chancer kan tælles på én hånd, og her kan man lade nogle af fingrene hvile sig, hvis man tæller på fingre. En bold på træværket og Marco Ilsø med et forsøg tæt over i første halvleg er det eneste, jeg noterede mig på min blok (telefon).

Spillet op ad banen var ikke godt fra Avedøres side. Mange gange blev bolden sparket frem til en enlig angriber. Hvis han blev ramt, så havde han ikke nogen muligheder for at lægge bolden af ​​eller spille på kanten til medspillere.

For mig lignede det en DR-udsendelse i sommerferien; det vil sige en genudsendelse af tidligere viste kampe: Avedøre følger med til der er gået ca. 70 minutter, og så går et eller andet galt. Enten laves der personlige fejl eller også løber spillerne tomme for kræfter. Nu mangler der kun en enkelt kamp i efteråret, men måske skulle holdes spillere løbetræne alene en gang imellem i november og december, så de er mere klar til forårets kamp om ikke at ende mellem de 2-5 nedrykkere. I januar og februar kunne der med fordel udvides med en tredje træningsdag, hvor spillerne løb fra omklædningen sammen og endte efter et bad med at være i Huset til en snak om sidste eller kommende træningskamp.

 

Der var mødt 60 tilskuere og hunde Buller op til kampen, der blev startet i høj sol og perfekt til fodbold. Da solen forsvandt under kampen, blev det dog noget koldere. Få tilskuere hænger også sammen med, at HIF spillede samtidig på Hvidovre Stadion.

 

Sidste kamp i efteråret er igen en hjemmekamp. Det er på lørdag den 12. november kl. 12.00 i Zebrafolden.

 

Mål: Frederik Valentin Hansen

Forsvar: Nikolai ”Dingo” Lukassen – Anton Holm (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane: Wasim Imad Alwan – Magnus Johansson – Niklas Thomas – Bjørn Jensen

Angreb: Mohamed El-Hasnaoui – Marco Ilsø

 

Indskiftet: Aymen Lamlil – Martin S. Nielsen – Jonas Bøtker