Sejr i Lundtofte

16. oktober 2022 kl. 10:19
Sjællandsserieholdet vandt 4-1 i god kamp

Referat af SS-kampen Lundtofte – Avedøre – 1-4 (1-2).

Avedøres trup ændrede sig i flere omgange i ugens løb frem mod kampen. Arbejde, skader og ferie var årsagerne. Det betød en bænk med tre debutanter, der alle kom i kamp i løbet af anden halvleg, de to af dem med erfaringer fra Superligaen, selv om det er en hel del år siden efterhånden.

Inden der var spillet 10 minutter var Martin ”Jern” Nielsen tæt på at komme igennem, men Lundtofte slap med skrækken. Men i det 20. minut kom Avedøre på 1-0, da topscorer Mohamed El-Hasnaoui fik tilkæmpet sig bolden på modstandernes banehalvdel og løb fra forsvaret og lagde bolden sikkert i nettet. Og minuttet efter blev det 2-0, da fødselar Bjørn Jensen (28 år på dagen) gav sig selv og gav ved at banke bolden helt op i det fjerneste målhjørne fra en position uden for feltet.

Men så kom Lundtofte mere med i kampen og havde til hovedstød fra tæt hold, som de burde have udnyttet. Men det første blev headet over mål, og det andet meget hårde hovedstød ramte en anden lundtoftespiller lige i ansigtet, lige før bolden gik i mål. Avedøre var reddet. Men pausestillingen var lige før sidste situation blevet ændret til 1-2, da Lundtofte havde deres bedste angreb og Sylvester Øster Petersen kunne score fra tæt hold. Avedøremålmand Emil Skjold Larsen var forinden blevet hårdhændet behandlet af Lundtoftes Per Nybo, da målmanden sprang op for at gribe bolden. Han blev underløbet af Nybo og faldt uheldigt ned og slog hovedet mod jorden. Emil prøvede at spille videre, men havde det ikke godt og trak sig ud af kampen i pausen. Intet gult kort til Lundtofte,

I Sjællandsserien har man ikke en reservemålmand på holdkortet, så Martin Nordentoft tog håndskerne og stod på mål hele anden halvleg. Han blev ikke sat på de helt store prøver og holdt målet rent kampen ud. Assistentræner Jesper Kristoffersen kom ind i midterforsvaret og satte sig straks igennem, så modstanderne ømmede sig efter et par møder med den tidligere divisionsspiller. Dommeren mente dog, at det blev for meget og sendte ”JK” ud i 10 minutter, inden han havde spillet et kvarter. Måske meget godt, for ”JK” havde måske ikke luft nok til 45 minutter på egen banehalvdel.

Martin ”Jern” Nielsen kunne øge føringen til 3-1 efter 56 minutter, da Aymen Lamlil fandt ham foran mål.

Lundtoftes farlighed i slutningen af ​​første halvleg blev elimineret efter pausen. En enkelt gang var det dog ved at gå galt, men Nordentoft og forsvaret afværgede i flere omgange. Lige efter forsøg med Martin ”Jern” Nielsen igennem forsvaret og burde have scoret på et af sine tre. Men målmand og godt kæmpende forsvarere fik stillet sig i vejen for jernmandens skud. Aymen Lamlil var igen manden bag en stor chance, men Bjørn Jensen fik kun et hjørnespark ud af situationen. I slutminutterne kom debutanterne Enes Aksalic og Denni Conteh (47 år) på banen, og Aksalic var tæt på at score efter 20 sekunders førsteholdsfodbold. Det blev Bjørn Jensen, der lukkede til 4-1 i overtiden. Mohamed El-Hasnaoui havde kontrol over bolden og havde det store overblik, da han lidt uden for feltet sendte bagud til en fremstormende Bjørn Jensen,

Gode præstationer fra alle på Avedøres hold. Backerne Phillip Bo Henriksen og Magnus Johansson lukkede godt af på kanterne og havde begge overskud til at gå med frem. Mikkel Schmelling spillede på sin nye plads i midterforsvaret sin bedste kamp i år, og på midten tacklede Niklas Thomas mere end sædvanligt og fik fat i meget. Stor ros til Jonas Bøtker, der var med for første gang i 2022, og så på en uvant plads på central midtbane i 90 minutter. Det havde jeg ikke troet muligt. Men ”Bøf” fik fat i meget og skilte sig godt af med bolden. ”Jern” og Aymen på kanterne var udfordrende, og Aymen fik vist, at han kan aflevere til medspillere og gøre dem farlige. Mohamed El-Hasnaoui i front er en pestilens for alle forsvar med sit lave tyngdepunkt og fine teknik. Han scorer i næsten hver kamp.

Den næste kamp er lørdag den 22. oktober i Zebrafolden i Avedøre mod rækkens tophold Hørsholm-Usserød kl. 12.00.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Phillip Bo Henriksen – Martin Nordentoft (anf.) – Mikkel Schmelling – Magnus Johansson

Midtbane: Martin S. Nielsen – Jonas Bøtker – Bjørn Jensen – Niklas Thomas – Aymen Lamlil

Angreb: Mohamed El-Hasnaoui

Indskiftet: Jesper Kristoffersen– Enes Aksalic – Denni Conteh