Menu

Sejr i den udsatte kamp i SS

image Mohamed El-Hasnaoui
Per Myhrmann
07. september 2022 kl. 10:20
Vandt I Espelunden 2-1 og Avartas andethold

Referat af SS-kampen Avarta II – Avedøre – 1-2 (0-2).

Igen indløb et afbud på kampdagen. Men denne gang var det ikke sygdom eller skader, der var årsagen. Det var derimod en lykkelig begivenhed, idet Bjørn Jensens kæreste var gået i fødsel om morgenen. Til lykke til parret og familien her fra redaktøren.

Kampen startede fantastisk for Avedøre, da Martin Nordentoft allerede efter 5 minutter fik bolden under kontrol i feltet og sikkert bragte Avedøre på 1-0. Nordentoft fik dermed åbnet sin målkonto for sæsonen. Der må gerne sættes mere ind på den konto. Men Avarta var gennem hele først halvleg mest på bolden og kom frem til mange situationer foran mål, men ingen af ​​de helt store. De store chancer tilfaldt Avedøre. Aymen Lamlil kom fri og forsøgte næsten fra baglinjen at sparke bolden i mål, men afslutningen gik i sidenettet. En aflevering ind foran mål til en helt fra Mohamed El-Hasnaoui havde nok været en bedre løsning. Efter en lille halv time sparkede Mathias S. Christensen et frispark på stolpen. Lige før pausen fandt Aymen Lamlil så Mohamed El-Hasnaoui med en fremspilning, og topscorer Mohamed El-Hasnaoui svigtede ikke og bragte Avedøre på 2-0 ved at udplacere målmanden. Mellem Avedøres to scoringer måtte anfører Anton Holm lade sig udskifte med en lårskade, der holder ham ude et stykke tid.

Efter pausen stod der Avarta på næsten alt. Avedøre havde meget svært ved at holde i bolden, så Emil Skjold Larsen måtte tage sig af alt, der kom forbi forsvaret. Martin Nordentoft spillede i midterforsvaret efter Holms udskiftning. Når Nordentoft spiller dér, betyder det, at der mangler én til at holde fast i bolden og finde de gode løsninger frem ad banen. Det blev ellers gjort lettere for Avedøre midt i 2. halvleg, da dommeren gav rødt kort til Tobias Lerche-Henriksen fra hjemmeholdet; vist nok pga. noget, der blev sagt inde på banen. Men med godt 10 minutter tilbage blev der for alvor sat spænding på programmet. Dommeren virkede helt sikker i sin sag og dømte straffespark til Avarta. Avedøre fangruppe var knap så sikre på det rigtige i den kendelse. Straffesparken kunne Emil Skjold Larsen ikke afværge, så Tobias Astrups spark betød 1-2.

Fodbold er frygteligt uretfærdigt spil. Sidste weekend burde Avedøre have haft mindst uafgjort mod Fredensborg, men tabte trods overvægt i chancer med 0-3. Og i denne aftenkamp vandt Avedøre, trods Avarta havde fortjent en klar bedre skæbne på deres grønne græsbane.                            

 

Der var tidligere mange tilskuere på det hyggelige stadion i det gode aftenvejr. Der blev også budt på tilskuerfaciliteter som drikkevarer og lidt spiseligt. Et rart sted for tilskuere at komme.

Den næste kamp er først lørdag den 17. september i Glostrup kl.12.00. 

 

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Magnus Johansson – Bjørn Engeltoft – Anton Holm (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane: Aymen Lamlil – Mathias S. Christensen – Niklas Thomas – Martin S. Nielsen

Angreb: Mohamed El-Hasnaoui – Martin Nordentoft

 

Indskiftet: Phillip Bo Henriksen – Wasim Imad Alwan – Rohullah Zalmai