Sejr i de sidste hæsblæsende minutter i Zebrafolden

image Holdet i omklædningen efter sejren over Espergærde
09. september 2023 kl. 10:49
Espergærde måtte rejse hjem med et nederlag i SS

Referat af SS-kampen Avedøre – Espergærde – 2-1 (0-1).

Det blev en nervepirrende afslutning på Sjællandsseriekampen mod Espergærde i Zebrafolden denne fredags solskinsaften. Tilskuerne var ved at affinde sig med et uafgjort resultat, da Espergærde fik sendt bolden i netmaskerne bag Avedøres målmand, da der manglede kun 4 minutter. Men målet blev korrekt annulleret for offside på den spiller, der med hovedet lagde bolden til rette for den formodede målscorer. Espergærdes spillere brokkede sig og det samme gjorde lederne på bænken. Da kampen gik ind i overtiden begik Espergærdes Frederik Roepstorff frispark på hjemmeholdets Nassor Salim, som måtte tilses af fysioterapeuten efterfølgende. Dommeren takserede forseelsen til et godt kort og 10 minutter i undertal for udeholdet. Nu var Espergærdes lederstab oppe i det røde felt igen, og det blev ikke mindre af,

Efter kampens afslutning var en leder fra udeholdet kommet helt op i det røde felt, og dommeren viste ham derefter det røde kort for upassende sprogbrug. Så kan han slappe af en weekend eller mere uden at skulle se sit hold spille fra nærmeste hold.

Første halvleg var uden de store chancer til holdene. Inden den halve tid var spillet bragte Frederik Roepstorff Espergærde foran på et direkte frit uden for feltet.

Anden halvleg startede godt for Avedøre. Anton Holm udlignede med sæsonens andet mål til 1-1 på et hovedstød efter frispark af Emil Møller. I de efterfølgende 5 minutter ramte Nordentoft i oplagt scoringsposition stolpen med et hovedstød, og Nassor Salim slap fri, men sendte den store chance forbi målet. Også Emil Møller burde have scoret, men han formåede at misbruge det store tilbud. Med lidt større kynisme kunne Avedøre have afgjort det hele i den periode.

Et gult kort til Ronaz Colak efter 77 minutter gav dog Espergærde chancen for at score på det efterfølgende frispark. Men det blev misbrugt. Espergærde havde nok bolden mest i perioden, hvor Avedøre var i undertal, men det førte ikke til andet end det annullerede mål som beskrevet øverst i denne artikel. Og så kom den spændende afslutning på kampen.

Der var 175 tilskuere omkring banen til fredagskampen i sensommersolskin og med hoppeborg til de mindste samt fredagsbar til de lidt ældre.

Den næste kamp spilles lørdag den 16. september kl. 11.00 mod Roskilde på en bane i Roskilde Idrætspark.

Mål: Emil Nyholm Kristensen

Forsvar: Phillip Bo Henriksen – Ronaz Colak – Anton Holm – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane: Emil Møller – Mads Zibrandtsen – Kim Gurskov (anf.) – Martin S. Nielsen

Angreb: Nassor Salim – Martin Overby Nordentoft

Indskiftet: Alek Farhan Bakalarz – Emil Malm Kristensen – Jack Overby