Så vandt vi på hjemmebanen i Sjællandsserien

25. september 2021 kl. 16:46
Det blev 2-0 over Snekkersten

Referat af SS-kampen Avedøre – Snekkersten – 2-0 (1-0).

Ifølge kampprogrammet var det en af de kampe, som skulle give 3 point til Avedøre, for at holdet skulle komme lidt væk fra de nederste placeringer i Sjællandsserien. Og det skete også, men først efter nogle kvaler. Martin Nordentoft, tilbage efter en skade, var ved at score til 1-0 for hjemmeholdet. Men minuttet efter lavede Victor Nøhr en chancebetonet glidende tackling og begik straffespark. Det parerede målmand Licas Thers i stor stil. Avedøre fangruppe åndede lettet op.

Snekkersten havde flere hurtige spillere og kom frem til straffesparksfeltet flere gange, men blev aldrig rigtig farlige. I Martin Nordentoft havde Avedøre én af kampens bedste spillere. ”Nord” havde midt i første halvleg en dobbeltchance og lidt senere et kanonskud, der desværre sad for tæt på målmanden. Med lidt held havde han bragt Avedøre i spidsen med mindst ét mål før pausen. I stedet blev det hjemvendte fra TV-optagelser Marco Ilsø, der scorede sæsonen tredje mål med et ”flyvende” hovedstød, der tog opstanderen og gik i mål efter et flot indlæg fra Bjørn Jensen.

Lige efter pausen var Nordentoft med et hovedstød tæt på at øge føringen. Men han måtte vente til et kvarter før tid med at bringe Avedøre på 2-0 efter endnu et oplæg fra Bjørn Jensen. Det var meget Bjørn Jensen i det fremadrettede spil. I anden halvleg havde han bl.a. tre kvalificerede forsøg på scoring fra midten af banen, hvoraf specielt det ene var tæt på at have givet mål.

En god præstation af Avedøre og 3 point til kontoen. Der kommer nu to svære kampe mod Værebro (nr. 4) og Glostrup (nr. 3) fra den øverste del af rækken, men der er ingen kampe i rækken, der er afgjort på forhånd. Det vil være tilfredsstillende med 2-3 point i disse kampe.

Kampen blev overværet af ca. 60 tilskuere.

Den næste kamp er på lørdag den 2. oktober på udebane mod Værebro B 68 kl. 13.00 på deres bane.

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Emil Appelt– Patrick Paw Olsen –Mathias S. Christensen (anf) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Christian Aabech – Kim Gurskov – Victor Nøhr Sørensen – Marco Ilsø

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Nick Ilsø – Marco Nyborg – Jonas Bøtker