Per Myhrmann
25. marts 2023 kl. 14:06
SS-holdet formåede ikke at få point med hjem fra Nærum

Referat af SS-kampen Rudersdal – Avedøre – 3-0 (1-0).

Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, og Avedøre kom ned på jorden igen efter sejren i første runde. Jeg havde håbet på point mod Rudersdal, der inden kampen lå side om side med Avedøre i tabellen. Men Rudersdal sejrede fortjent med 3-0 på kunstbanen på Rundforbi Stadion.

Rudersdal startede i medvind og havde allerede efter tre minutter et hovedstød på overliggeren. Samme overligger måtte to gange yderligere i første halvleg tage imod skud fra Rudersdal, der også missede en hundredeprocent chance ved at sende bolden langt over mål. Avedøre havde sværere ved at drive bolden fremad og virkede ufarlige i modstanderens felt. Rudersdal fik tilkæmpet sig mange hjørnespark. Det var også efter et sådant, at føringsmålet kom, da Avedøres debutant, Ronaz Colak, fik ramt bolden uheldigt med hovedet, så bolden sejlede ind bag en chanceløs Emil Kristensen i målet.

Efter pausen håbede jeg, at Avedøre kunne udnytte medvinden til at få nogle skud på mål, men det formåede holdet ikke. Det blev ved et spark lige på målmanden, og først i overtiden fik Alek Farhan Bakalarz et hovedstød reddet på mållinjen, og et spark fra Emil Møller gik derefter lige forbi den fjerneste stolpe. Inden da havde Rudersdal bragt sig på 2-0 ved Valdemar Schambye, som efter et hjørnespark modtog bolden på kanten af feltet og resolut sparkede den ind, og Mathis Kjær lukkede målscoringen med små ti minutter igen til 3-0.

Lidt skuffende, at Avedøre ikke kunne hamle op med drengene fra nord. Men tre afbud fra sidste uges startellever kunne mærkes. Rutinerede Mikkel Schmelling (syg), Anton Holm (ferie) og Mads Zibrandtsen (arbejde) var savnet i dagens trup. De er alle gode med bolden og kunne fysisk have udfordret de større modstandere.

Den næste kamp spilles lørdag den 1.april kl. 12.00 mod Avarta i Zebrafolden, hvis ikke der igen må spilles på kunst i Avedøre. I så fald spilles kampen først kl. 12.30 på K1. Følg med her på siden om afgørelsen, som træffes af Stadion.

Mål:               Emil Nyholm Kristensen

Forsvar:         Oliver Algren-Petersen – Alek Farhan Bakalarz – Ronaz Colak – Phillip Bo Henriksen

Midtbane:      Emil Møller – Victor Walther Øvlisen – Kim Gurskov (anf.) – Emil Malm Kristensen

Angreb:         Casper Karlsson – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Nassor Salim – Nikolai Lukassen – Frederik Holm Jensen