Pointdeling i SS mod Albertslund

17. oktober 2021 kl. 11:42
Kampen, der skulle have givet 3 point til Avedøre

Referat af SS-kampen Albertslund – Avedøre – 1-1 (1-1).

Efter sejren mod Glostrup sidste weekend var optimismen høj, og jeg havde sat næsen op efter 3 point mod Albertslund fra bunden af rækken. Men det slog fejl. Spillet var ikke sammenhængende, og bolden blev for let tabt på midten af banen. Den første store chance tilfaldt da også Albertslund, der let spillede sig igennem Avedøres lidet opdækkende forsvar, men målmand Frederik Valentin reddede situationen. Han stod igen en god kamp, når man lige ser bort fra første indgriben, hvor der vist var kommet våd sæbe på handskerne.

Men så slog Avedøre kontra. Mikkel Schmelling sendte en lang bold frem langs den venstre sidelinje til Martin ”Jern” Nielsen, der trak sig fri på baglinjen og lagde bolde skråt tilbage til fremløbende Bjørn Jensen, der sikkert bragte Avedøre foran. Samme Bjørn Jensen kunne minuttet efter have forvaltet en aflevering fra Martin Nordentoft bedre, så havde det været 2-0. Men desværre ingen scoring. Avedøres spil var stadig ikke fungerende, og bolden blev tabt mange gange. Endnu et boldtab på midten efter 30 minutter gav en hurtig kontra til Albertslunds Youssef Bohid, og han bragede bolden op i det ene målhjørne uden chance for Avedøres målmand.

Der kunne sagtens have været scoret yderligere inden pausen. Martin ”Jern” Nielsen havde et godt skud, som målmanden fik fistet over mål, og passivt forsvarsspil i Avedøres felt kunne have kostet et mål, men kæmpechancen fik Albertslund heldigvis ikke udnyttet. I første halvlegs tillægstid fik Martin ”Jern” Nielsen frit løb mod mål. Men vinklen blev måske lidt for spids, så muligheden for pauseføring endte lige ved siden af den fjerneste stolpe.

Den anden halvdel af kampen lignede den første, selv om der ikke blev scoret yderligere. Valentin måtte igen redde, da midtbanen mistede bolden, og et par gode forsøg på hovedstød af ellers træfsikre Martin Nordentoft gav ikke mål til udeholdet. I slutminutterne var Avedøre tættest på, Marco Ilsø fik efter hjørnespark en hovedstødschance fra kort afstand, men bolden fik retning lige mod målmanden, og i tillægstiden appellerede Bjørn Jensen for straffespark, men det mente hverken dommer eller linjedommer; nok med rette.

Et enkelt point med hjem fra Albertslund blev det til, men med lidt mere styr på spillet, kunne det have været mere.

Den næste kamp er på lørdag den 9. oktober på hjemmebane (bane 3) mod Lundtofte kl. 12.00, og her må der gerne vindes. Men pas på. Lundtofte vandt sidste kamp og krøb væk fra de to sidste pladser i rækken.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Patrick Paw Olsen – Jonas Bøtker – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Victor Nøhr Sørensen – Mahdi Mansour – Kim Gurskov (anf.) – Martin Nordentoft

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Mathias S. Christensen – Marco Ilsø – Emil Appelt