Nyt ærgerligt nederlag i SS

05. november 2021 kl. 15:56
Førsteholdet tabte den vigtige kamp i Vallensbæk med 2-3

Referat af SS-kampen Vallensbæk – Avedøre – 3-2 (1-0).

Igen en af de kampe, hvor udfaldet og udbyttet burde have været anderledes. Starten på kampen var meget lige uden de store muligheder for nogen af holdene. Desværre fik Avedøre skadet Victor Nøhr Sørensen midt i halvlegen med en ankelskade, og han var ikke i stand til at fortsætte. Og selvfølgelig fik Avedøre endnu en skade sidst i halvlegen, da Martin Nordentoft fik problemer og ikke kunne fortsætte. Minuttet efter skade nummer to kom Vallensbæk foran, da de lidt ubesværet løb igennem fra højre og scorede fladt i det lange hjørne. Der var kun to minutter til pausen. Inden da havde Christian Aabech været fri til skud, men han prøvede at finde en bedre placeret medspiller. Aabech havde i første halvlegs overtid frit løb mod mål, men det førte desværre ikke til en udligning.

Men Avedøre skulle efterpausen have medvind og havde vist gode takter, specielt i den sidste del af første halvleg. Marco Ilsø, der var kommet på banen i stedet for skadede Nordentoft fik frit løb mod mål og scorede sikkert til 1-1, og nu måtte kampen da vende til Avedøres fordel. Men nej!

Et skud fra lang afstand stod spillere alle inclusive målmand og kiggede på trille i mål til 2-1 for Vallensbæk, og inden der var gået 10 minutter af anden halvleg scorede Vallensbæk til 3-1, da Avedøre med flere på hinanden følgende fejl førte til en chance. Nu var det svært at få de 3 point med hjem til Avedøre.

Håbet om point kom tilbage, da Bjørn Jensen med 7 minutter tilbage på uret reducerede til 2-3. Avedøre havde det sidste kvarter et stort pres mod Vallensbæks mål, men den pointgivende scoring udeblev desværre.

Et ærgerligt resultat; igen.

Jeg skrev for en måneds tid siden, at 7 point i de sidste 4 kampe mod bl.a. tre bundhold skulle give 7 point. Men det blev kun til et enkelt point. Det er for mig meget skuffende. Det er så grunden til, at holdet ikke ligger midt i rækken, men i stedet på én af de 3 pladser, som ved afslutningen af turneringen kan betyde nedrykning sammen med de 2 sidste i rækken, hvis for mange sjællandske hold rykker ud af 3. division og DS.

Der var ikke mange tilskuere på kunststofbanen i Vallensbæk denne kolde hverdagsaften. Kun ca. 40 frysende tilskuere var mødt frem, og heraf af var næsten halvdelen fra Avedøre.

Den næste kamp er den 19. marts kl. 11.00 i Fredensborg, når den anden halvdel af turneringen indledes.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Patrick Paw Olsen – Mathias S. Christensen (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Christian Aabech – Victor Nøhr Sørensen – Kim Gurskov – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Mahdi Mansour – Marco Ilsø – Nicolaj Kjær Frederiksen