image Rødt kort til Emil Nyholm Kristensen
28. oktober 2023 kl. 17:21
SS-holdet tabte 0-2 til Rudersdal

Referat af SS-kampen Rudersdal – Avedøre – 2-0 (1-0).

Flere afbud op til kampen grundet landsholdstjans og skader gjorde, at der måtte ændres på truppen på selve kampdagen. Det første kvarter af opgøret tydede på, at Avedøre ville have point med hjem, men det blev ved en enkelt chance til Emil Møller, hvis skud gik forbi målet. Rudersdal var også nærgående med et skud på overkanten af ​​overliggeren efter 19 minutters spil. Det varslede ikke godt for Avedøre, og det viste sig at holde stik.

Midt i halvlegen kom Rudersdal foran, da Mads Emil Røstbjærg udplacerede Avedøres målmand. Rudersdal fik mere spil og misbrugte en stor chance, inden holdene gik til pause.

Anden halvleg startede med chance til Rudersdal, hvor en forsvarsspiller måtte redde bolden på stregen. Efter 54 minutter kunne Sebastian Ibsen bringe Rudersdal på 2-0, da han flot first-timede en aflevering fra Mathias Kjær i nettet uden chance for Emil Nyholm Kristensen i Avedøres mål. Allerede minutter efter sparkede Rudersdal en kæmpechance over/forbi mål. Det var trængselstider for de zebrastribede fra Vestegnen. Avedøres bedste tilbud tilfaldt Emil Malm Kristensen, der fra kanten af ​​feltet sparkede bolden forbi målet.

Så kom Avedøres målmand Emil Nyholm Kristensen i rampelyset. Først reddede han en friløber ved at dykke ned i fødderne på en modstander, men da han skulle erobre bolden på ny fra en helt fri modstander, fik han fældet angriberen uden for feltet. Frispark og direkte rødt kort til målmand Emil Nyholm Kristensen for at fratage ham helt åben chance. Ronas Colak tog håndskerne på og måtte agere målmand de sidste 14-17 minutter af kampen.

Dommeren var nu kommet i kortspillehumør. I minutterne efter det røde kort fik både Kim Gurskov og Mathias Nedergaard gule kort for mindre fri, der nu måtte spille med 8 mand mod 11 i otte minutter. Hårde domme af manden med fløjten. Undertalsspillet gjorde man så godt, at Rudersdal ikke formåede at komme til yderligere scoringer. Også begge Avedøres trænere modtog gule kort i perioden lige inden de gule kort til spillerne. Det kan være, at dommeren var blevet lidt sur på zebraer, tænker jeg!

Den næste kamp spilles lørdag den 4. november kl. 12.00 mod Taastrup på Nybolig Parks kunstgræs. Det er IKKE den bane, hvor vi ”normalt” har spillet mod Taastrup.

Mål: Emil Nyholm Kristensen

Forsvar: Oliver Algren-Petersen – Alek Farhan Bakalarz – Ronas Colak – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane: Phillip Bo Henriksen – Kim Gurskov (anf.) – Martin Nordentoft – Emil Møller

Angreb: Emil Malm Kristensen – Martin S. Nielsen

Indskiftet: Mathias Nedergaard – Benjamin Snerle Trebbien – Niklas Thomas