Igen nederlag på hjemmebane i Sjællandsserien

image Klubbens logo
23. oktober 2022 kl. 11:27
Topholdet Hørsholm-Usserød vandt 5-1

Referat af SS-kampen Avedøre – Hørsholm-Usserød – 1-5 (0-3).

Det var rækkens tophold, der gæstede Avedøre denne milde efterårsdag i Zebrafolden. Men de havde midt i ugen spillet pokalkamp mod AC Horsens og havde nok brugt en del kræfter dér, så måske kunne Avedøre komme med en overraskelse.

Trods en god start med målchance efter 20 sekunders spil til Avedøre ved Mohamed El-Hasnaoui, spillet fri efter kombinationsspil af Bjørn Jensen og Martin Nordentoft, skulle det gå anderledes. Målmanden afværgede flot omtalte afslutning fra ”Mo” til hjørnespark. Første halvleg kan deles op i tre faser. Det første kvarter var Avedøre helt med og havde flere gode gennembrudsforsøg, mens Hørsholm-Usserød også havde et par gode chancer. Andet kvarter af kampen overtog Hørsholm-Usserød mere og mere af spillet og burde måske have scoret på et hovedstødsforsøg. Men også Avedøre var tæt på en scoring efter en halv time. Det sidste kvarter af første halvleg vil Avedøre nok helst glemme, da alt gik galt. Først et flot hovedstødsmål af Oliver Veggerby, der hang langt over alt og alle efter at perfekt hjørnespark. Derefter to scoringer, der så meget lette ud for Hørsholm-Usserød, da Avedøre ikke fik placeret sig på de rigtige positioner. Kampen var i realiteten afgjort. En faktor kan være, at Avedøre var nødsaget til at udskifte både Mohamed El-Hasnaoui og Phillip Bo Henriksen med skader i den periode af kampen.

I anden halvleg var Hørsholm-Usserød dominerende og bragte sig på 4-0, inden Martin Nordentoft reducerede til 1-4 efter 53 minutter. Måske burde Bjørn Jensen lige efter reduceringen have haft et straffespark tildelt, da han blev væltet i et gennembrud i feltet. Men den udmærkede dommertrio reagerede ikke på situationen. Det blev i stedet 1-5, og kampen ebbede langsomt ud. Avedøre kæmpede videre og holdt da målet rent de sidste 20 minutter af opgøret.

Ikke en skam at tabe kampen til flot spillende Hørsholm-Usserød. Der er stadig en del spillere væk med skader og arbejde, så det er svært at stille op i stærkeste opstilling. Igennem kampen blev der skiftet positioner på spillerne meget ofte efter skader og indskiftninger, hvilket heller ikke gør det nemt at få ro på spillet.

Der var kun mødt 63 tilskuere og hunden Buller op til kampen. Kan skyldes efterårsferie, og at vi i den forbindelse havde et halvt fly med avedørefans på ferie i Thailand.

Den næste kamp er på lørdag den 29. oktober kl. 11.00 på udebane mod BSF i Skovlunde. Om der spilles på deres rigtige hjemmebane med vold og voldgrav omkring stadion eller på deres kunststoftræningsbane ved klubhuset vides endnu ikke. Lad os håbe det første, hvortil kampen er fastsat.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Mathias S. Christensen – Mikkel Schmelling – Bjørn Engeltoft

Midtbane:      Bjørn Jensen – Jonas Bøtker – Martin Nordentoft – Niklas Thomas – Martin S. Nielsen

Angreb:         Mohamed El-Hasnaoui

Indskiftet:      Enes Aksalic – Nikolai ”Dingo” Lukassen – Wasim Imad Alwan