Menu

Fremtiden i Avedøre IF.

image Per Myhrmann
Per Myhrmann
16. juni 2022 kl. 14:38
Jeg har besluttet at trappe ned, men kun lidt

Fremtiden i Avedøre IF.

Jeg har siden årsskiftet 2009-2010 været med omkring ledelse og kampe for førsteholdet i Avedøre. I den periode har jeg haft mange forskellige jobs og fået mange gode oplevelser med mennesker, som jeg rigtig godt kan lide. En god periode i mit liv. De 10 første år som sportschef var nok de bedste, men det måtte stoppe, da Peter Juul ikke fik forlænget den aftalte forlængelse af kontrakten. Jeg forsatte dog i klubben i andre roller. Men jeg kan godt mærke, at udløbsdatoen på mit avedørevirke er ved at nærme sig. Som 70-årig næste år kan det da være, at jeg vil lave noget andet; men det vides ikke endnu.
Fra sommeren 2022 vil jeg stadig være en del af klubben og tage mig af det, jeg har gjort hele foråret med kontorarbejde, kampprogrammer, spillercertifikater mmm. Men på ét punkt vil jeg trappe ned!
I sæsonen 2021-2022 i SS har jeg været til kampe på udebane 12 ud af 13 udekampe. Af de 12 kampe har de 7 kampe været afviklet på kunst på træningsbaner, hvor serviceringen af tilskuere har været minimal eller aldeles manglet. Undtagelserne er BSF og Fredensborg, som nogenlunde holdt standarden trods dårlige forhold for tilskueres placering. Banerne var våde grundet dårligt vejr. Men andre steder ønsker man at spille på træningsbaner!
Derfor: Jeg ønsker ikke længere at være forpligtet til at møde op på udebane for at lave opgaverne med Live Score, indberetning og tage noter til referater på hjemmeside og til Hvidovre Avis. Uanset om vi spiller i SS eller i S1 efter sommerferien, vil jeg ikke bruge hver anden lørdag i sommerhalvåret på at tage til Snekkersten, Glostrup eller andre steder, hvor mit udbytte er, at jeg bliver irriteret og sur resten af dagen/weekenden. Jeg kan jo frygte, at niveauet i S1 er endnu lavere end i SS, også hvad angår tilskuerpleje og forhold for spillere og trænere under kampe. Der kan da sagtens være dage, hvor jeg alligevel møder op på udebane og laver mit normale virke, men jeg vil ikke være forpligtet til det, som jeg er nu.
Mit håb er, at der vil være forståelse for min beslutning. Jeg er stadig en del af klubben, hvis man ønsker det i sæsonen 2022-2023.