image klublogo
01. juni 2024 kl. 10:15
Tabte 0-4 til oprykningskandidaterne

Referat af SS-kampen Avedøre – Rudersdal – 0-4 (0-2).

Det blev til et lidt stort nederlag på hjemmebanen i aftenens kamp. Måske også for stort i forhold til boldbesiddelsen. Avedøre havde bolden lige så meget som nordsjællænderne, men formåede for fjerde kamp i træk ikke at få scoret.

Til gengæld var Rudersdal skarpe, bl.a. på hjørnespark i første halvleg, som førte til to mål. Efter pausen var en fejlaflevering bagud i banen årsagen til den tredje scoring, og så var kampen tabt.

Inden det første mål havde Karl Gaardmand Braad en god mulighed, da Mathias Nedergaard driblede ind fra højre og fandt Gaardmand, men han fik ikke ramt bolden ordentligt.

Bagud 0-1 måtte Emil Skjold Larsen holde Avedøre inde i kampen med et par store redninger, som endte med et hjørnespark. Det førte så til et mål til Rudersdal, men det var ikke Skjolds skyld.

Efter pausen havde Avedøre også nogle gode forsøg. Det var direkte uheldigt, at et lob fra Mathias Nedergaard ikke førte til mål et kvarter før tid. Det havde været rart med en scoring i denne ”måltørketid”.

Nu er der to kampe tilbage, og det er ikke lette kampe. Der forventes mange tilskuere på fredag i Zebrafolden, da andetholdet spiller hjemme på bane 3 kl. 18.00 og spillere og tilskuere nok går til førsteholdsfodbold umiddelbart efter.

Der var kun ca. 70 tilskuere gennem kampen. Og så var der en lille næsten ny puddelhund.

I det gode vejr havde jeg håbet på flere tilskuere på området med hoppeborg til de mindste og fadøl og pølser til de lidt ældre.

Men måske var vejret FOR godt, så man i stedet blev hjemme og grillede i haven eller tog ind til Københavns fester.

Den næste turneringskamp spilles fredag den 7. juni kl. 18.30 hjemme i Zebrafolden mod Taastrup FC.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Mathias Nedergaard – Anton Holm – Alek Farhan Bakalarz – Oliver Algreen Petersen – Frederik Holm Jensen

Midtbane:      Karl Gaardmand Braad – Martin Nordentoft – Emil Malm Kristensen

Angreb:         Emil Møller – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Jack Overby – Niklas Thomas – Casper Karlsson