Følte, at man tabte 1-1 til Birkerød

23. april 2022 kl. 15:24
Birkerøds udligning faldt først i det 9. tillægsminut

Referat af SS-kampen Avedøre – Birkerød – 1-1 (1-0).

Da dommeren endelig fløjtede af efter 99 minutters spil, følte Avedøres spillere og fanskare, at man havde tabt. Man tabte i hvert fald 2 point, da Birkerød udlignede efter 8-9 minutters tillægstid.

At det ikke var uretfærdigt, er en anden sag. Birkerød havde bolden mest efter pausen og pressede på. Avedøre havde færre chancer. Men efter 73 minutter driblede Martin Nordentoft rundt med fire modstandere og kom til et skud, som desværre blev blokeret. Det kunne have været afgørelsen. Martin Nordentoft havde allerede i det 6. minut bragt Avedøre foran 1-0, da et indlæg fra Martin ”Jern” Nielsen til området bagerst i feltet, af Mikkel Schmelling blev headet ind foran mål, hvor Martin Nordentoft let fik sendt bolden i mål.

Birkerød havde også i første halvleg chancer, men en fri Martin Nordentoft var lige ved at score til 2-0 inden den halve time var spillet. Flot redning af Birkerøds målmand. Mathias S. Christensen havde lige før halvlegsfløjtet et hovedstød, som målmanden også fik forbi målet. I den modsatte ende af banen måtte Avedøres målmand, Emil Skjold Larsen, i sin comebackkamp gøre flere flotte aktioner for at holde Birkerød væk fra scoring. Alle havde regnet med en smal sejr til Avedøre, indtil udligningen faldt i det absolutte sidste tillægsminut.

Der var mødt ca. 80 tilskuere op til kampen i det lune forårsvejr. Antallet gennem kampen svingede lidt, da nogle først kom senere og ikke fik set, at Bjørn Jensen inden kampstart fik overrakt blomster for sin kamp nummer 100 på klubbens førstehold.

Den næste kamp er lørdag den 30 april i Snekkersten kl. 13.00.

Holdet kører med bus til Snekkersten fra Avedøre Stadion, og interesserede kan bestille en gratis plads i bussen ved at henvende sig til formand Michael Junge på telefon 3022 1717.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Christian S. Larsen – Mathias S. Christensen – Mikkel Schmelling – Wasim Imad Alwan

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Victor Nøhr Sørensen – Kim Guskov (anf.) – Martin S. Nielsen

Angreb:         Bjørn Jensen – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Niklas Thomas – Rohullah Zalmai – Nikolaj Lukassen