Fik uafgjort mod tophold i Sjællandsserien

image Målscorer Martin Nordentoft
08. juni 2024 kl. 12:04
Avedøre spillede 1-1 mod Taastrup FC i Zebrafolden

Referat af SS-kampen Avedøre – Taastrup – 1-1 (0-1).

Ingen tvivl om, at Avedøre er mest tilfreds med resultatet. Målet til 1-1 af Martin Nordentoft efter 77 minutters spil var en ren foræring af Taastrup. En for dårlig tilbagelægning mod en tøvende målmand gjorde, at Nordentoft kom imellem og driblede uden om målmanden, for derefter fra en spids vinkel at lægge bolden i det tomme mål. Kort forinden havde Mathias Redke været tæt på at bringe Taastrup på 2-0, da hans skud ramte indersiden af stolpen. Redke, med en fortid og 41 førsteholdkampe i Avedøre, havde inden pausen bragt Taastrup foran 1-0 på et straffespark.

Første halvleg var ellers en lige affære med meget få chancer i begge ender. Avedøre spiller pænt fodbold, og der kæmpes bravt om alle bolde, men desværre virker holdet ikke farlige på den sidste tredjedel af banen. Bedste chance til hjemmeholdet var et hovedstød kort før pausen efter hjørnespark, da Alek Farhan Bakalarz kom højest. Men bolden strøg lige over mål.

Efter pausen var Taastrup toneangivende og havde burde afgøre kampen til deres fordel og tage de tre point med længere ud på Vestegnen. Nu mistede Taastrup i stedet andenpladsen til Bagsværd og har brug for hjælp for at komme tilbage på andenpladsen i sidste spillerunde. Den hjælp skal pudsigt nok komme fra Avedøre, der spiller mod netop Bagsværd.

Kampen bød på hele fem ændringer i forhold til sidste kamp. Bl.a. var der comebacks til både Nassor Salim og Nicklas Antonsen. Det er angrebsspillere, som Avedøre har fået for lidt gavn af i foråret.

Der var mødt 150 tilskuere og to Retrieverhunde op til kampen trods det kolde vejr denne sommeraften. Taastrup havde mange fans med for at se deres tophold, men de er nok gået skuffede hjem.

Den næste turneringskamp spilles lørdag den 15. juni kl. 14.00 ude på Bagsværds bane.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Oliver Algreen Petersen – Alek Farhan Bakalarz – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Mathias Nedergaard – Karl Gaardmand Braad – Martin Nordentoft – Emil Malm Kristensen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Nassor Salim – Mads Zibrandtsen – Frederik Holm Jensen