"Det nye Avedørehold" tabte til Orient 0-3

image logo
Jesper Kristoffersen
06. marts 2023 kl. 07:48
Der er 23 nye spillere i truppen ift. efteråret
Avedøre IF stillede med mange nye navne i den første træningskamp under Christian Lundbys vinger. Der var fokus på en god defensiv struktur, som bliver afgørende i kampen om overlevelse i Sjællandsserien de kommende måneder. Lørdagens modstander fra Orient tog fra Avedøre med en sejr på 3-0, alle mål scoret i 2.halvleg, i en kamp med to ansigter.
Avedøre var det bedste og mest nærgående hold i særligt kampens første 30 minutter, hvor et mål eller to til værterne havde været på sin plads. De zebrastribede stod godt på banen, vandt de fleste nærkampe og efterlod et meget positivt indtryk. Offensivt blev der leveret flere fornemme opspil, det gav de nødvendige og forventelige chancer på 45 minutter, desværre manglede skarpheden foran kassen. Orient afsluttede halvlegen med flere nærgående hjørnespark og et enkelt træf på overliggeren, ellers var det Avedøre, der stod for det meste.
Pausen benyttede Avedøre til at bytte syv spillere, så alle fik mulighed for at vise sig frem. Det skabte en naturlig udfordring, spillet hang ikke lige så godt sammen som i 1.halvleg, både fordi kilometerne, som skal løbes i en fodboldkamp, ikke blev løbet, men selvfølgelig også som resultat af manglende relationer spillerne imellem.
Orient satte sig fysisk på opgøret, var mere direkte i deres spil og sendte også tre bolde i kassen, hvor det blev synligt, at der hos Avedøre fortsat skal arbejdes på det konditionelle, ligesom de taktiske elementer af spillet skal finpudses. Alt sammen forventeligt, efter en turbulent opstart, hvor de fleste spillere kun har kendt hinanden i en uges tid, selvom vi skriver marts måned.
Afslutningsvis bør det understreges, at de positive spillemæssige oplevelser klart overskyggede de negative. Med endnu et par træningsuger, før det går løs i turneringen, er der grund til at være fuld af fortrøstning.