Menu

Aftale med SELECT er i hus

image Folkene bag aftalen
Per Myhrmann
15. oktober 2022 kl. 12:04
Fordelagtig aftale lavet med det store danske firma

Avedøre I.F. fodbold har lavet ny samarbejdsaftale med Sportmaster og Select.

 

Vi kan med glæde meddele, at vi har lukket en god aftale for hele klubben med Sportmaster og Select således, at alle vore spillere og trænere fremadrettet vil optræde i Selects flotte uniformer.

Det er en totalaftale så vi også fortsætter med Select fodbolde og diverse rekvisitter.

 

Vi har haft flere gode møder hvor vore egne Thomas Jensen og John Jønsson har været meget involverede og kommet med mange gode input og forslag. Det er derfor med stor forventning vi ser frem til samarbejdet.

 

Hvis der skulle være spørgsmål ti aftalen kan de stilles til Lars Aabech som har stået for forhandlingen af kontrakten.  

 

 

 

Select skriver:

 

Det er med stor glæde at Select Sport har indgået samarbejde med Avedøre IF efter en fin dialog med henblik på et stærkt klub set-up. Select Sport bliver fremadrettet klubbens danske totalleverandør fra eget lager i Glostrup og vi vil, i samarbejde med Sportmaster, bestræbe os til det yderste for at servicere klubben, medlemmerne og sponsorerne med vores gode kvalitetsprodukter.

 

Select Sport har i flere år, haft en meget positiv vækst i totalleverandør aftaler med de danske klubber, dette grundet et bredt sortiment, høj leveringssikkerhed og at vi er tæt på vores klubber som vi samarbejder med!”