30. april 2022 kl. 16:57
Tabte 2-3 i Snekkersten

Referat af SS-kampen Snekkersten – Avedøre – 3-2 (2-0).

Det var, igen, en vigtig kamp mod et af de hold, der lå få point foran i tabellen. Ærgerligt, at der var afbud fra en lidt skadet Bjørn Jensen til denne kamp, og også Bjørn Engeltoft og Anton Holm var forhindrede af private årsager.

Avedøre havde den første store mulighed, da anfører Kim Gurskov fra sin position lidt længere fremme på banen i dag sendte et projektil afsted. Bolden gik lige ved siden af trekanten. Minuttet efter kom Mikkel Schmelling lidt uheldigt på et indlæg, så bolden gik i eget net. Der var spillet et kvarter. Avedøre havde bolden en del og fik nogle hjørnespark ud af det. Men et par dårligt udførte hjørnespark førte midt i 1. halvleg til et kontraangreb, som Snekkersten omsatte til 2-0. Snekkersten havde intet andet haft inden, og havde heller ikke flere chancer i 1. halvleg. Alligevel var de foran med 2-0.

Kort inde i halvleg tog Mikkel Schmelling chancen på en nedfaldsbold på kanten af feltet og flugtede bolden op i det fjerneste hjørne. Avedøre var med igen. Specielt da Snekkersten fik en mand ud i 10 minutter. Martin ”Jern” Nielsen sendte det tildelte frispark tæt forbi trekanten, og Victor Nøhr Sørensen bragede et langskud lige over mål. Avedøre kom tættere på. Men fordelen bragte ikke mål med sig, og dommeren valgte at sende Kim Gurskov ud 10 minutter for at udligne på den front. Dommeren havde ikke set meget af kampen og dømte konsekvent ikke for skub i ryggen. Gurskov blev måske inden sit gule kort snydt for et straffespark, og Christen ”Chriller” Larsen tacklede og var tæt på gult, da dommeren var ved at miste grebet om kampen.

Efter pausen havde Avedøre bolden en del. Et hovedstød fra Martin Nordentoft blev reddet på stregen efter 69 minutter, og godt fem minutter senere var der udlignet; troede mange på og uden for banen. Snekkerstens målmand greb bolden og gik baglæns ind i målet. Var bolden inde? Det mente godt placerede avedørespillere på banen og mange af deres tilhængere. Snekkerstens ditto mente selvfølgelig noget andet. Linjedommeren markerede ikke for mål, men han stod også et stykke fra baglinjen, så jeg! Han havde meget svært ved at følge med på linjen gennem hele kampen. En VAR-afgørelse kunne sagtens have betydet 2-2 på det tidspunkt.

I stedet løb Snekkersten op i den anden ende gennem Avedøres venstre forsvarsside, som ikke var helt klar, og så stod det 3-1 til hjemmeholdet. Der manglede et kvarter. Lidt efter kunne Victor Nøhr være glad for dommeren, da han ”kun” fik et gult kort for et grimt frispark. Trods en mand i undertal kom Avedøre på 2-3 ved Martin Nordentoft, da han udplacerede målmanden fra kort afstand efter indlæg fra Rohullah Zalmai. ”Jern” var kort før tid igennem og forsøgte et lob, men det blev berørt af målmanden og sendt til hjørnespark. Samme ”Jernmand” havde efter hjørnesparket et skud, som gik lige ved siden af målet.

Et ærgerligt nederlag og alt for meget spænding i nedrykningsstriden i rækken. Oplevelsen på udebane på endnu en kunststofbane uden afspærring af tilskuerområde, speaker salg af vådt og tørt, mm., gjorde ikke ”oplevelsen” bedre. Hvorfor skal hold i SS finde den laveste fællesnævner ved deres arrangementer? Måske derfor var der flere tilskuere fra Avedøre end fra Snekkersten, da udeholdets tilskuere ikke kendte til forholdene, der var mindst lige så elendige som i Fredensborg, Gladsaxe og Hørsholm.

Den næste kamp er lørdag den 7. maj i Zebrafolden mod Værebro (VB68) kl. 12.00.

Der er plantesalg ved klubhuset fra kl. 10.00 med gode tilbud.

Mål:               Bo Kampmann-Lassen

Forsvar:         Christian S. Larsen – Mathias S. Christensen – Mikkel Schmelling – Wasim Imad Alwan

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Niklas Thomas – Victor Nøhr Sørensen – Martin S. Nielsen

Angreb:         Kim Guskov (anf.) – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Rohullah Zalmai – Nikolaj Lukassen – Patrick Tra-Bi