Menu

Ændringer i sportslig ledelse og SS-trup

image logo
Michael Junge
27. februar 2023 kl. 13:56
Ny cheftræner og sportschef i Avedøre
Opdatering omkring vores seniorafdeling:
Henover jul og nytår har vi lavet nogle ændringer omkring det sportslige set-up i forhold til vores 1. & 2. senior. Teamet bestod af Lars Aabech som sportschef og Johnni Andersen som teamleder.
Lars har ønsket at træde tilbage fra sin rolle, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Lars for hans indsats.
Uden at det på nogen måde hænger sammen, har vi i den forgangne ​​uge valgt at stoppe samarbejdet med Denni Conteh. Jeg vil gerne rette en stor tak til Denni for de upåklagelige indsatser han har leveret henover sin tid i klubben, og ønske ham alt det bedste fremover.
Vi er så heldige, at vi har været i stand til at tilknytte Mathias Roland som ny sportschef for 1. & 2. senior og han vil dermed sætte retningen for netop det sportslige. Heldigvis sker dette i et samarbejde med Johnni Andersen, som fortsætter i sin rolle som teamleder.
I den forbindelse vil Mathias sætte lidt ord på sig selv, det arbejde der allerede har været i gang i noget tid, og fortælle lidt om retningen for vores bedste seniorhold.
Mathias Roland:
Først og fremmest, så vil jeg gerne sige, at jeg er meget taknemmelig for tilliden, som klubben har vist mig. Avedøre IF er klubben, hvor jeg trådte mine allerførste fodboldskridt og det gør jo kun situationen ekstra speciel for mig. Jeg tror på, at vi som klub har så meget at tilbyde, og jeg kan ikke vente med at starte den rejse, som vi skal ud på sammen!
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den seneste tid har været hård for vores bedste seniorhold i klubben. Derfor har det også været den altoverskyggende prioritet for mig og for klubben, at vi skulle finde en vej tilbage på sporet – både leje sportsligt, men også at genfinde den kerne, som altid har og altid vil definere vores klub, vores værdier, og lade. dem styre vores videre færd.
Det er med stor glæde, at jeg kan løfte sløret for det arbejde, som er gjort det sidste stykke tid. Vi er lykkedes med at opnå en større gruppe spillere til vores førstehold – endda anført af en tidligere AIF'er, Nicklas Antonsen. Derudover har vi lavet en aftale med en af ​​klubbens alletiders topscorere, Christian Lundby, som overtager tøjlerne på førsteholdet i tæt samarbejde med Jesper Kristoffersen. Sidst – og absolut ikke mindst – så vil jeg også benytte lejligheden til at sende en særlig tak til de førsteholdsspillere, som har stået mig og klubben i de seneste uger. Tak for samtalerne, input, kritik, og selvfølgelig det allervigtigste – tid.
Vi har fra klubbens side klart defineret en retning for vores seniorafdeling. Fodbold skal være sjovt, og fodbold skal favne og samle. Vi går altid på banen for 3 point – vi kan simpelthen ikke lade være - men vi må aldrig lade de sportslige ambitioner overskygge den underliggende og konstante drivkraft, glæden ved at være sammen og være en del af noget større. Være en del af Avedøre IF – ikke bare i dag – men som et nyt kapitel i vores lange historie.
Jeg må sige, at jeg ser fortrøstningsfuldt frem mod forårssæsonen på hele seniorafdelingens vegne. Vi tæller nu i omegnen af ​​50-60 spillere på tværs af første- og andetholdet. Nogle ansigter vil være nye og andre velkendte, men jeg ved, at de allesammen glæder sig til at slå deres folder i Zebrafolden, hvor jeg – frivillige såvel som som fans – vil være klar med åbne arme som så mange gange før.
Forza Avedøre!
Luk