1. senior vandt 4-0 i næstsidste træningskamp

06. marts 2022 kl. 10:38
Topholdet i serie 1, Såby besejret efter koncentreret indsats

Referat af træningskampen Avedøre (SS) – Såby Fodbold (S1) – 4-0 (2-0).

Det blev en god oplevelse at se Avedøre mod topholdet fra serie 1. Avedøre spillede koncentreret i hele kampen, og det lykkedes at holde målet rent. Allerede i starten af kampen var Martin ”Jern” Nielsen ved at bringe Avedøre i front, men man måtte vente på det første mål, til Martin Nordentoft kunne bringe hjemmeholdet i front efter en halv times spil. Få minutter efter skete mange ting på kun 5 minutter. Bjørn Jensen var tæt på en scoring, og minuttet efter ramte et hovedstød fra Victor Nøhr overliggeren. Avedøre pressede voldsomt på, og det var fuldt fortjent, at Bjørn Engeltoft kunne øge til 2-0 på et hovedstød efter flot indlæg fra højre af Niklas Thomas.

Kampbilledet var det samme efter pausen. Niklas Thomas tæt på inden Martin ”Jern” fandt Bjørn Jensen på kanten af feltet, og Bjørn lagde sikkert bolden ind bag Såbys målmand. Godt at se, at indstillingen blev holdet efter pausen. Midt i halvlegen lavede Bjørn Jensen forarbejdet til Martin Nordentofts andet mål, der blev kampens sidste. Marco Ilsø var ellers tæt på minuttet efter, men hans skud ramte stolpen og sprang i spil igen.

Det var tydeligt, at genkomsten af Martin Nordentoft, Bjørn Jensen, Victor Nøhr og Niklas Thomas gav noget ro og troen på, at kampen kunne vindes. Til gengæld var det afbud fra en småskadet anfører Kim Gurskov samt Christian S. Larsen (skadet), Mathias S. Christensen (arbejde) og Phillip Bo Henriksen.

På positivlisten kan tilføjes en god indsats fra Wassim på højre back. Han spillede med på prøve og forventes at indmelde sig denne uge. Også gensyn med Anton Holm, der har været ude siden engang i efteråret med en fodskade mm.

På minussiden står Emil Appelt og Jonas Bøtker; begge langtidsskadede. Bøtker opereret for korsbånds- og meniskskade. De kommer ikke med mindst hele foråret.

Den næste og sidste træningskamp er aftalt til på lørdag den 12. marts ude mod Husum kl. 12.00.

Mål:               Nikolaj Bugge

Forsvar:         Wassim – Bjørn Engeltoft – Mikkel Schmelling – Nikolaj Lukassen

Midtbane:      Bjørn Jensen – Victor Nøhr – Niklas Thomas – Rohullah Zalmai

Angreb:         Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Marco Ilsø – Anton Holm – Marco Ilsø – Patrick Trabi