Per Myhrmann
27. februar 2022 kl. 11:38
Træningskampen mod FB endte med nederlag på 1-4 efter horribel anden halvleg

Referat af træningskampen FB (KS) – Avedøre (SS) – 4-1 (1-1).

Efter den overbevisende sejr sidste weekend i Kastrup havde jeg set frem til en ny god indsats mod et hold fra Københavnsserien. Det startede også fint med en scoring fra distancen af anfører Kim Gurskov, inden der var spillet 5 minutter, og Avedøre var igennem hele første halvleg bedste hold. Godt nok fik FB udlignet i det 11. minut på en hurtig omstilling, hvor Avedøre ikke var helt på plads. Ellers var der ikke meget fra hjemmeholdets side, og Avedøre havde bolden det meste af tiden og pressede fint på. Bedste chance kom midt i halvlegen, da Gurskov med et langt skift fandt Mathias S. Christensen på venstre flanke, og et smart træk ind i banen og skud mod fjerneste stolpe kunne have givet mål; men det endte med et hjørnespark.

Hvad der er sket, sagt og blevet indtaget i pausen er for mig en gåde. De samme spillere fortsatte efter pausen, men indstillingen var lagt væk. Allerede i første minut løb FB igennem i deres højre side og fik skudt på mål, men den nye målmand Bo Kampmann-Lassen klarede skærene. Desværre måtte målmand Bo Kampmann-Lassen lade sig udskifte med en skade efter små 10 minutters spil af anden halvleg, og Marco Ilsø blev bedt om at tage plads mellem stængerne. Han gjorde. Hvad han kunne, og havde også flere redninger. Men han burde nok være blevet inde mellem stængerne i stedet for at lave et dumt straffespark helt ude i kanten af feltet. Dette omsatte FB til en 4-1 føring. FB havde midt i halvlegen øget til både 2-1 og 3-1 i situationer, hvor Avedøre var afventende, tøvende og lod bolden hoppe i eget felt uden at gribe ind. De 3 mål faldt inden for 10 minutter midt i halvlegen.

Dette var kendetegnende for indsatsen efter pausen. Intet fælles pres og næsten ingen nærkampe blev vundet, så FB havde næsten frit spil. Underligt, at det kan vende på den måde pga. en pause på 5 minutter.

Den næste træningskamp er aftalt til på lørdag den 5. marts ude mod Espergærde kl. 12.00.

Mål:               Bo Kampmann-Lassen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Bjørn Engeltoft – Mikkel Schmelling – Mathias S. Christensen

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Christian S. Larsen – Kim Gurskov (anf.) – Patrick Trabi

Angreb:         Marco Ilsø – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Mert Cimen – Nikolaj Lukassen – Ali Koyuncu – Patrick Paw Olsen