06. oktober 2018 kl. 21:55
DS-holdet vandt lidt heldigt og besværligt 2-1 over AB Tårnby

Referat af DS-kampen AB Tårnby-Avedøre -1-2 (1-0).

Det var toppen mod bundproppen, der mødtes på Tårnby Stadion. Men det var ikke tik at se, at der var den store forskel i stillingen i rækken.

Avedøre kom dog som tophold bedst fra start, og havde inden det første kvarter var spilet tre gode muligheder. Gadbys chance ved venstre baglinje var god, men vinklen for spids og det blev hjørnespark. Niklas Myhrmann headede det efterfølgende hjørnespark på oversiden af overliggeren. ”Myhr” fik også et par minutter efter med hovedet dirigeret bolden i mål, men der var offside.

Men så kom ”katastrofen”. Bolden blev tabt af en driblende midterforsvarer, og der var mulighed for skud. Ingen stor chance, men skuddet ramte stolpen og gik i mål uden chance for forsvaret.

Avedøre bedste chance i resten af halvlegen var et godt skud fra Mikkel Verlis fra distancen. Tårnby fik også en chance (den første, vil jeg tro), men den blev misbrugt.

Cheftræner i Avedøre reagerede med to udskiftninger i pausen, og der blev spillet med to angribere i stedet for én.

Så kom chancerne. I begge ender! Martin Nordentoft havde et kanonskud, som blev til hjørnespark. Men lige efter havde Tårnby en kæmpechance, som Rasmus Siggaard måtte parere på flotteste vis. Simon Boe var tæt på udligning med skud, men i løbet af 3 minutter havde Tårnby 2-3 chancer, hvor det ikke var godt forsvarsspil af ellers et rutineret midterforsvar i Avedøre med Niklas Myhrmann og Martin Nordentoft.

Så blev der skiftet ud igen. Godt spillende højre back, Mathias S. Christensen, blev taget ud og erstattet af Jonathan Villadsen. Martin Nordentoft blev sendt frem og Villadsen blev en del af et tremandsforsvar. En satsning af cheftræner Peter Juul, synes jeg.

Fire minutter senere scorede Mikkel Bang til 1- på hovedstød. Avedøre var med igen på pointtavlen. Med 10 minutter tilbage af kampen blev Bang kantet i feltet, og der var straffespark, som Bjørn Jensen omsatte til føring på 2-1.

Det gik igen topholdets vej, som det plejer, Og jeg følte med bundholdet, som havde haft deres muligheder i specielt anden halvleg.

I slutminutterne var der rødt kort til spiller fra AB Tårnby, men de fik også et frispark i situationen. Det var ved at give udligningen, men heroisk forsvarsspil og specielt godt målmandsspil af Siggaard gjorde, at Avedøre igen vandt og er i spidsen af rækken.

Sebastian Tan skulle have været med i kampen, men desværre har han været syg sidste halvdel af ugen. God bedring.

Der spilles næste turneringskamp hjemme mod Skjold Birkerød i Zebrafolden lørdag den 13. oktober kl. 13.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Kim Gurskov – Oliver Larsen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Mikkel Reimer-Gadby – Mikkel Verlis

Indskiftet:      Mikkel Gunthel Bang (46´ Mikkel Verlis) – Marc Rosenmejer (46´ Kim Gurskov) – Jonathan Villadsen (66´ Mathias S. Christensen)

Ikke benyttet: Lars ”Mål” Nielsen