Vandt sidste træningskamp inden Sjællandsserien starter

08. august 2021 kl. 10:57
Såby besejret med ishockeycifrene 7-5

Referat af træningskampen Avedøre-Såby (S1) –7-5 (5-2).

Træningskampen mod Såby fra serie 1 var sidste test for Avedøres førstehold inden turneringsstarten på lørdag mod Fredensborg i Sjællandsserien. Og det blev en lidt underlig affære.

Inden der var spillet 4 minutter, havde Avedøre bragt sig på 2-0. Først ved Bjørn Jensen efter forbilledligt indlæg fra venstrekanten af ​​Patrick Dalby, der var med for første gang på det bedste hold. Dernæst var det Martin Nordentoft, der øgede føringen. Bjørn Jensen lagde bolden ind med et fladt spark i det lange hjørne, og der var kun gået og kvarter af kampe. Men straks efter reducerede Såby, da de kørte lidt rundt med bolden mellem Avedøres spillere. Et godt mål af Såby.

Avedøre havde flere chancer, men også Såby havde muligheden for en yderligere reducering omkring den halve time.

Da Bjørn Jensen med et lob over målmanden fra midten af ​​Såbys banehalvdel gjorde stillingen til 4-1, og Nordentoft lige efter øgede til 5-1 på et fornemt indlæg taske om forsvaret fra højre side af Christian Sustmann Larsen, så regnede man med en sikker sejr til Avedøre. Det gjorde jeg da. Men forsvaret sov måske lidt, da Såby scorede på en friløber i angrebet lige efter. Pausestilling på hele 5-2.

Avedøre skiftede 3 mand i pausen og yderligere 3 mand senere i kampen. Begge hold fik chancer, og det var Avedøre, der først fik dem udnyttet. Martin Nordentoft scorede til 6-2 på oplæg fra Bjørn Jensen. Kort efter jonglerede Nordentoft sig gennem forsvaret, så målmanden kunne begå straffespark. Det omsatte bjørn Jensen sikkert til 7-2. Der manglede stadig næsten en halv tid i kampen, Men herfra gik Avedøre nærmest i stå. Et gult kort til Christian Sustmann Larsen gjorde sit til, at Såby fik mere plads. Men at forsvaret ikke kunne afværge og mål i spil 4 mod 1 er ubegribeligt, og det var heller ikke nødvendigt at stå så forkert ved de 2 sidste mål af udeholdet.

En træningskamp, ​​hvor cheftræner Brian Jensen fik mange spillere an, både gamle og nye. Af de nye har specielt Victor Nøhr Sørensen fra Friheden, Christian Sustmann Larsen og Mahdi Mansour begge fra Christiania gjort en god figur og vist, at de kan blive en gevinst for Avedøre. Men også andre har vist, at de vil i betragtning, når der til weekenden skal stilles i Sjællandsserien og i serie 2.

Vennerne Bjørn Jensen og Martin Nordentoft havde deres helt eget målshow. Den ”kamp” endte med 4 mål til Bjørn Jensen og ”kun” 3 mål til Nordentoft, Det vil Bjørn nok berette om den kommende uge!

Den næste kamp er som omtalt turneringskampen mod Fredensborg lørdag den 14. august kl. 12.00 på Avedøre Stadions bane 3. Den normale bane, Zebrafolden, er under renovering. Det betyder, at der vil være fri entré til kampe, og at klubben vil prøve at løse udfordringer mht. til forplejning under kampen, så der stadig vil være et begrænset sortiment af øl og vand.