Menu

Vandt over Taastrup med 3-1

image Et førstehold opbygges
Per Myhrmann
04. marts 2018 kl. 10:20
Elendig 1. halvleg og rigtig god 2. halvleg

Referat af test-kampen Avedøre-Taastrup -3-1 (0-1).

 

Første halvleg kan hurtigt beskrives, når man anskuer kampen ud fra Avedøres synspunkt. Tastrup kom foran allerede efter 11 minutter, uden Avedøre gjorde meget for at forhindre det. Deres angriber sparkede i fri position sikkert bolden i det lange hjørne uden chance for Siggaard. Det var halvlegen uden de store chancer. Den største tilfaldt Taastrup to minutter før pausen. En angriber blev spillet helt fri foran mål, men hans tæmning af bolden var så dårlig, at chancen løb ud i sandet og bolden ud over baglinjen. Avedøres store chancer er hermed beskrevet, idet der ingen var. Boldomgangen og indstillingen var også langt under det forventede.

En dundertale i pausen og hele fem indskiftninger var trænerens middel til at ændre på hele holdets setup. Og der blev ændret! Nu kunne Avedøre spille bolden rundt og kom frem til mange chancer. Ikke fordi de indskiftede nødvendigvis er bedre fodboldspillere, men holdets indstilling var forvandlet, også hos de 5 markspillere, der ”overlevede” pausen og kom på banen til 2. halvleg. Medo Kamara havde en hovedstødchance 2 minutter inden han udlignede til 1-1, spillet helt fri foran mål af Bjørn Jensen. Medo skulle blot trille bolden i mål. Der var spillet 55 minutter.

Midt i halvlegen fik Avedøre et hjørnespark. Flere berøringer efter det, man i gamle dage kaldte klumpspil, fik Martin Nordentoft sparket bolden i mål fra kort afstand. Med et kvarter tilbage fik Avedøre tre store chancer lige efter hinanden. Phillip Bo Henriksen kom til baglinjen i højre side, men afleveringen fandt ikke en medspiller foran målet. Næste angreb spillede Medo Kamara bolden til en helt fri Kim Gurskov, der blot skulle sætte foden på bolden og dirigere den i mål. Men på forunderlig vis fik Gurskov kikset den åbenlyse mulighed. Det er set før! Og angrebet efter var det Medo Kamara, der ikke fik ordentlig ram på bolden, da Bjørn Jensen spillede ham fri. Det havde været rart med en føring på nogle mål, for Taastrup fik det sidste kvarter mere spil og havde også en fri mand med 3 minutter tilbage. Men Rasmus Siggaard gik flot ud af tog sig af bolden.

Jeg følte mig ikke sikker på sejren. Men så fik Kim Gurskov slidt sig fra på midten af banen og løb fra hele forsvaret. Målmanden gik ud og blev også afdriblet, så der kun var det tomme mål 13 meter væk. Jeg var stadig ikke sikker på en scoring, men denne gang lykkedes det Gurskov at drible det sidste stykke mod mål og sende bolden ind til resultatet 3-1.

Både Chris Lindskow og Phillip Bo blev skiftet ind igen i 2. halvleg. Chris Lindskow i stedet for Filip Hansen og Phillip Bo i stedet for Lirim Aliti, der to gange var nede til tælling. Efter anden omgang var Lirim færdig og valgte efter kampen at tage en tur omkring skadestuen for at få checket ribben mm.

Avedøre havde alle spillere til disposition, undtagen en lettere skadet Niklas Myhrmann, hvis ankel havde godt af at vente med at komme i kamp til en af de sidste testkampe. Simon Boe Nielsen og Mathias Christensen er begge i udlandet på ferie.

Der spilles igen ude i Herstedøster lørdag den 10. marts kl. 11.00 mod Herstedøster, trænet af en vis Jan Christensen. Søren Hansen er målmandstræner, og Nassor Salim og Rasmus Jensen, begge tidligere førsteholdsspillere i Avedøre, er med i truppen. Hvis vi taber den kamp, skal I ikke lede efter mig efter kampen; for jeg har i så fald gemt mig godt.

 

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Jonathan Villadsen – Martin Nordentoft (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Chris Lindskow – Filip Hansen

Midtbane:      Bjørn Jensen – Mikkel Reimer-Gadby – Sebastian Tan

Angreb:         Martin Stephan Nielsen

Indskiftet:      Thomas Petersen (46´ Sebastian Tan) – Lirim Aliti (46´ Phillip Bo Henriksen) – Medo Kamara (46´ Martin Stephan Nielsen) – Anton Holm (46´ Jonathan Villadsen) – Kim Gurskov (46´ Chris Lindskow)