Vandt over kunkurrenterne til oprykning fra serie 3

12. juni 2019 kl. 19:31
Viby/Gadstrup besejret 5-4 på eget græs

Referat af serie 3-kampen Viby/Gadstrup – Avedøre – 4-5 (1-2).

Jeg havde regnet med, at kampen i Viby ville være den afgørende kamp om oprykning til serie 2. Men det var det ikke, da Viby/Gadstrup overraskende tabte et par kampe på vejen i foråret, hvilket også Avedøre gjorde med overraskende pointtab mod FC Ishøj og Himmelev/Veddelev.

Det blev igen en målrig kamp for Avedøres DS-reserver. Hvilket har været tilfældet i mange kampe. Gode spillere, men organisationen mangler noget, idet der skiftes et halvt hold fra kamp til kamp.

Der blev denne gang scoret 9 mål, men det kunne have været måske 20 flere, hvis chancerne var blevet udnyttet.

Jeg har noteret så mange chancer til begge hold under kampen, at jeg ikke orker at trætte læserne med, hvem der var fri og ikke scorede.

Fakta fra kampen er, at Viby/Gadstrup kom foran efter 11 minutter, da et boldtab på midten for Avedøre førte til spil 3 mod 2 for hjemmeholdet. Kim Gurskov fik gult for at hive i en modstander, men i den periode med en spiller færre på banen udlignede Jack Overby på en løs chance. I den efterfølgende periode havde Viby/Gadstrup 2-3 store chancer uden at score, og så bragte Anders Vibe Kjøller Avedøre i front med 2-1 efter et flot træk forbi modstander og fladt spark i mål. Føringen på 2-1 holdt til pausen, trods Avedøre havde chancer for at øge føringen.

Lige efter pausen udlignede Viby/Gadstrup, da flere fejl i Avedøres midterforsvar blev begået. Avedøre var så dominerende med 4-5 chancer i den efterfølgende periode, men først i det 64. minut kom Avedøre foran 3-2 på et skud fra kanten af feltet af Lars Jacobsen. Men inden for de næste 10 minutter vendte kampen med to mål til hjemmeholdet til 5-4. Forsvarsspillet så igen ikke fornemt ud!

Men Marc Rosenmejer blev lige efter sendt afsted, og den hurtige angriber udlignede til 4-4, og med ca. 10 minutter tilbage scorede Jack Overby på hovedstød efter oplæg af Kim Gurskov. Avedøre foran 5-4.

I de afsluttende 10 minutter havde Viby/Gadstrup overtaget og kunne have udlignet, da fejl hos Avedøre førte til muligheder. Men både Jack Overby og Anton Holm ofrede sig med gule kort for at stoppe modstanderne. Med kun 9 spillere på banen sluttede kampen 5-4 til Avedøre.

Avedøre fik desværre Marco Ilsø skadet, og han kan sandsynligvis ikke spille den sidste kamp.

Kampens spillere blev Kim Gurskov og Anders Vibe Kjøller. På vejen hjem tænkte jeg på netop disse to spillere som de bedste, men hvad ved jeg om fodbold?!

På lørdag den 15. juni spilles hjemme mod Taastrup kl.13.30 hjemme, formentlig i Zebrafolden.