Vandt igen 1-0 hjemme i folden

09. september 2018 kl. 10:01
Karlsunde slået med de kendte cifre 1-0

Referat af DS-kampen Avedøre-Karlslunde -1-0 (0-0).

Det går stadig Avedøres vej. For tredje gang ud af tre i efteråret vandt holdet på hjemmebane med cifrene 1-0. Denne gang var det Karlslunde, det gik ud over, og de må ærgre sig grusomt over ikke at have fået mindst det ene point med hjem. Specielt i første halvleg havde Karlslunde bolden klart mest, og allerede i de fem første minutter appellerede Karlslunde for et straffespark, og målmand Siggaard (efter kampen kåret som dagens spiller i Avedøre) måtte hive en stor redning frem fra inderlommen, da en tøvende Myhr ikke fik headet en bold væk i nærkamp med en modstander oppe ved midten. Avedøre havde problemer med de meget hurtige spillere fra Karlslunde, specielt Filip Bidstrup Knudsen.

Men Avedøre havde også muligheder. Mikkel Verlis kom igennem, men fik alene med målmanden ikke helt kontrol på bolden, så målmanden kunne blokere skuddet. Herefter kom et stort pres fra udeholdet. I et kvarter havde Avedøre ikke et eneste angreb med kontrol på modstanders banehalvdel. Da Avedøre endelig kom ind i feltet hos Karlslunde, blev Mikkel Verlis stoppet af modstander. Ulovligt?! Det mente de sortstribede. Men de lyseblåstribede og dommeren mente ikke, at situationen var strafbar. Det stod så uafgjort i ikke-dømte straffespark. Kort efter havde Martin Nordentoft et godt spark fra kanten af feltet, men bolden gik en halv meter ved siden af mål. Inden pausen havde Karlslunde igen chancer. Specielt den ene var stor, men bolden blev sendt langt over mål trods helt frit skud mod mål fra kort afstand.

Anden halvleg blev bedre for Avedøres vedkommende. Karlslunde blev holdt helt væk fra de åbne chancer, og mange regnede nok med, at det ville blive til en 0-0 løsning. Avedøre havde nemlig heller ikke nogen skud mod mål. Den indskiftede Sebastian Tan havde et akrobatisk saksespark ti minutter før tid, men bolden havde ikke retning mod målet. Karlslundes eneste næsten-chance var en tilbagelægning fra Mathias Christensen, som var lige ved at blive kritisk, men Siggaard tog sig af bolden. Det blev alligevel Sebastian Tan, der afgjorde kampen. En lang aflevering frem i Karlslundes felt blev headet op i luften. Bolden faldt ned, hvor Tan stod, og han sendte bolden i mål helt ude ved stolpen. To minutter plus tillægstiden tilbage med hjertet oppe i halsen for Avedøres fangruppe. Men der skete intet, der kunne føre til et mål.

Stærkt af Avedøres tophold at vinde kampen med 1-0, når de faktisk kun har to skud, der rammer målet i hele kampen. Ærgerlige modstandere, der forståeligt mente, at de havde været et bedre spillende hold; men det giver som bekendt ikke point i fodbold.

Der spilles næste turneringskamp ude mod Herlev fredag den 14. september kl. 18.30.

Der var 130 tilskuere i det gode efterårsvejr. Hunden Buller var desværre forhindret i at deltage, da han var taget til Silkeborg på familiebesøg. I stedet havde ejerens bror taget sin brune labrador med, så der kunne blive ryddet op i pølseboden.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Nick Ilsø – Filip Hansen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Mikkel Verlis – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Martin S. Nielsen (58´ Bjørn Jensen – Sebastian Tan (62´ Mikkel Reimer-Gadby) – Marc Rosenmejer Winsløw (70´ Nick Ilsø)

Ikke benyttet: Simon Boe Nielsen – Oliver Larsen – Frederik Valentin Hansen