Per Myhrmann
04. november 2018 kl. 11:33
Vi må snart være fri af nedrykningsfaren

Referat af DS-kampen Avedøre – Greve –1-0 (1-0).

For fjerde gang i efteråret vandt Avedøre i Zebrafolden med cifrene 1-0. Denne gang over nedrykkerne fra Greve, som har haft et forfærdeligt efterår og må spørge sig selv om, hvad der foregår. Greve spillede ikke sammenhængende, men de kæmpede i perioder for at få udlignet. Specielt i de sidste 10-20 minutter af begge halvlege havde Greve bolden en del, dog uden at blive farlige. Deres bedste chance var vel et hovedstød fra en avedørespiller, men bolden gik til hjørnespark. Der vil nok blive skiftet en del ud på Greves hold inden forårssæsonen går i gang.

Kampens enlige mål faldt allerede efter 7 minutter, hvor et hjørnespark fra Bjørn Jensen blev headet kraftfuldt i mål af Martin Nordentoft. Målmanden ramte bolden, men kunne ikke få kontrol på den. Midt i første halvleg havde Avedøre to chancer. Simon Boe Nielsen kom igennem, men kunne ikke passere Simon Bloch i Greves mål, og Mikkel Bang kom forbi bagerste mand, men havde ikke helt kontrol på bolden, så afslutningen udeblev.

I det første kvarter af anden halvleg burde Avedøre have afgjort kampen definitivt. Første gang, da Avedøre var 3-4 mand mod én, men dårlige beslutninger betød ingen afslutning mod mål. Anden gang var Bjørn Jensen alene med Simon Bloch, men overplacerede skuddet. Kampen burde have været afgjort på dette tidspunkt. I stedet blev det til det sædvanlige pres i slutminutterne. Jesper Hansen gjorde comeback for at lukke af foran forsvaret. Greves målmand gik med i angrebet, hvilket gav en mulighed til Kim Gurskov fra midten af banen, men bolden gik en halv meter ved siden af rammen i forsøget på scoring. Onde tunger mente, at Gurskov blot sparkede væk.

Lige før tid tacklede Mikkel Gadby unødvendigt hårdt på Greves Franck Semou. Det betød gult kort til Gadby. Men at Semou reagerede ved at nikke skalle eller true med det, var direkte tåbeligt. Rødt kort til den tidligere Hvidovre- og Brøndbyspiller og en lang pause fra fodbold. Den rutinerede spiller burde have overskud til at tænke sig om, men Greve er, som jeg fortalte i indledningen, i problemer.

Mht. til rutine måtte Avedøre i dagens kamp se bort fra Niklas Myhrmann, der havde sendt afbud, og Nick Ilsø blev skadet under opvarmningen. Lidt ændringer i forhold til sidste weekend og næsten 2 år yngre aldersgennemsnit i startopstillingen, men det betød ikke så meget, da Avedøres trup er bredere end længe set.

Kampens spiller blev Martin Nordentoft.

Vejret var godt denne lørdag, så 147 tilskuere var mødt frem. Næsten det dobbelte af sidste lørdag. Men til gengæld var er kun én hund, trofaste Buller, der fik sin pølse i pausen.

Der var i øvrigt sæsondebut på tilskuerpladserne til Jens Westh fra Hvidovre Fanklub og kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov. På tide, når det var sidste kamp inden jul! Vi ser jer gerne igen til foråret.

Næste kamp spilles på udebane i Karlslunde lørdag den 23. marts.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Martin Nordentoft (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Oliver Larsen – Kim Gurskov – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Mikkel Verlis – Mikkel Gunthel Bang

Indskiftet:      Mikkel Reimer-Gadby (63´ MikkelVerlis) – Phillip Bo Henriksen (73´ Mikkel Gunthel Bang) – Jesper Hansen (78´ Bjørn Jensen)

Ikke benyttet: (Nick Ilsø) – Marc Rosenmejer – Lirim Aliti – Frederik Valentin Hansen – Micas Engelhardt Holm