Menu

Unødvendigt nederlag mod Køge Nord (Rishøj)

image Hunden manglede på sidelinjen
Per Myhrmann
24. februar 2018 kl. 16:12
Tabte 1-2 trods periodevis godt spil

Referat af test-kampen Avedøre-Køge Nord -1-2 (0-1).

 

Der var igen nogle nye ansigter med i dagens træningskamp mod Køge Nord (tidl. Rishøj). Til gengæld havde Martin Nordentoft haft lidt problemer med bentøjet i løbet af ugen og stod over i kampen, som bød på genkomst til både Anton Holm, Thomas Petersen, Martin S. Nielsen og Filip Hansen, som ikke var med sidst.

Det startede ikke så godt. Allerede efter 3 minutter blev der afleveret for kort tilbage til målmand Rasmus Siggaard, som også var vendt tilbage i målet, og det betød en friløber til Køge Nord og 0-1. Det må ikke ske efter turneringsstart! Men ellers havde Avedøre flere chancer i første halvleg. Et kvarters tid inde i kampen blev Martin S. Nielsen spillet til en god mulighed, men bolden tog indersiden af stolpen. Det var ellers et flot angreb, der førte til frispilningen. En ny fejl i Avedøres højre forsvarsside førte til ny stor chance til Køge Nord, men den blev heldigvis ikke omsat i mål. Lige efter var Martin S. Nielsen igen ved at slide sig fri, men hans skud gik lige ved siden af målet. Lige inden den halve time fik Avedøre kontrol over bolden i eget felt. Men en mærkværdig dribling i feltet gav en ny kæmpechance til Køge Nord, og det endte med et skud på stolpen. De chancer skal ikke gives til modstanderen. Rasmus Siggaard havde minuttet efter en ny indgriben, da en modstander var på spil i feltet.

Så var det Avedøres tur. Martin S. Nielsen kom alene med målmanden og sendte bolden forbi ham mod det tomme mål. Desværre havde bolden ikke nok fart, så en forsvarer kom tilbage og fik stoppet bolden inden udligningen. Lige før pausen havde Mikkel Schmelling en meget stor mulighed for at score. Men Schmelling skød fladt, og målmanden fik reddet skuddet.

Et kvarters tid efter pausen skød Chris Lindskow fra distancen, men målmanden fik sendt bolden til hjørnespark. Efter hjørnesparket fik Filip Hansen fyret et skud af, men igen med hjørnespark som resultat. Men tredje gang var lykkens gang. Efterfølgende fik Chris Lindskow bolden lidt inde i feltet. Der stod vel 8-10 spillere mellem ham og målet, men skuddet fandt vej mellem venne- og fjendeben og gik i mål helt ude ved stolpen. Målmanden har nok ikke kunnet se bolden for spillere!

Desværre holdt det kun små ti minutter, før Køge Nord igen kom i front. Et frispark og lidt manglende opmærksomhed og kommunikation gav muligheden midt for målet.

I slutfasen prøvede Avedøre at lave systemet mere fremadrettet, bl.a. med Niklas Myhrmann som angriber, men det gav ikke resultat i dagens kamp.

Trænerne var skuffede over spillet; men jeg synes stadig, at der er fremgang at spore. Man skal blot ikke forære tingene væk.

Der spilles igen hjemme på kunsten lørdag den 3. marts kl. 14.15 mod Taastrup.

 

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Niklas Myhrmann (anf.) – Anton Holm – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Jonathan Villadsen – Filip Hansen

Midtbane:      Bjørn Jensen – Mikkel Reimer-Gadby – Elmin

Angreb:         Martin Stephan Nielsen

Indskiftet:      Thomas Petersen (20´ Phillip Bo Henriksen) – Chris Lindskow (46´ Jonathan Villadsen) – Sebastian Tan (46´ Elmin) – Allan Ali (70´ Filip Hansen)