Uafgjort i årets første træningskamp for DS-truppen

02. februar 2020 kl. 09:37
Spillede 2-2 med Sjællandsserieholdet Herstedøster

Referat af træningskampen Avedøre - Herstedøster –2-2 (1-0).

Årets første træningskamp var mod Jan Christensens Herstedøster, der blev skrevet tre tidligere avedørespillere med. Begge hold had en del afbud, så der var mange nye ansigter. Hos Avedøre var der hele 8 afbud, hvoraf kun heldigvis én er en skade, resten ferie (6) og sygdom.

Allerede efter 3 minutter præsenteret Avedøres nye angriper, Frederik Simson siger på den bedste måde, han på et langskud bankede kugle ind under overliggeren til avedøreføring. Første halvleg bød ikke på mange chancer. Begge hold som en mulighed, og ved den halverede tid fandt Lars Jacobsen med en flot fra højere og opmærksomhed Frederik Simson, mænd, han kunne kun nå og snitte bolden foran spillet, selv om han kastede sig fremad. Kort efter første Simson udskiftes, da han kunne mærke og lille forstrækning. Avedøre var igennem hele halvt seng, og trods mange nye spillere fandt mand hinanden godt på banen.

Sådan fortsatte det i 2. halvleg det første kvarters tid. Mænd og udligning på hovedstød efter hjørnespark ændres ikke kun stillinger, men også på kampens karakter. Også selv om Mathias S. Christensen fik bragt Avedøre på 2-1 på direkte frispark fra 25-30 meter; hvor målmanden hjalp lidt til at få det sidste stykke i målet. Udligningen til minutter før tid faldt igen på et hovedstød efter hjørnespark. Men det skyldtes passivt spil i opdækningen ved bagerste stolpe. Uretfærdigt var det ikke, ved Herstedøster fik udlignet. De spiller i minutterne inden haft til andre chancer, begge på hovedstød.

Avedøre var noget trængt den sidste halve tid, hvor der blev skiftet en del ud. Flere nye unge spil med potentiale, der kommer på banen i kampen. De vælger forhåbentlig Avedøre som deres nye klub og kan udvikles af trænerteamet.

Den næste træningskamp spilles lørdag den 8. februar på udebane mod Birkerød kl. 10.30.

Mål: Lucas Thers

Forsvar: Mathias S. Christensen - Anton Holm - Niklas Myhrmann (anf.) - Mikkel Schmelling

Midtbane: Lars Jacobsen - Nikola Bursac - Oliver Larsen - Jack Overby

Angreb: Mathias Redke - Frederik Simson

Indskiftet: Zenas Addai-Baffour (34´ Frederik Simson) - Michael Bo Hansen (46´ Anton Holm) - Justice Rwango (46´ Jack Overby) - Baboucarr Baldeh (60´ Nikola Bursac) - Patrick Rye Andersen (70´ Mathias S. Christensen)