Menu

Truppen i Avedøre ændret

image arkivfoto
Per Myhrmann
23. januar 2018 kl. 12:41
6 spillere fra efteråret er stoppet

Truppen i Avedøre er blevet ændret lidt efter den første halvdel af januar. Ved indgangen til 2018 havde vi allerede taget afsked med Christian Pedersen, Mehmet Coskun, Ferman Osgun og Nikodem Kowalski. Igen af dem havde været i klubben mere end et år.

Men de sidste uger har også Jacob Abildgaard (AB) og Yaqoob Butt (ingen ny klub endnu) valgt at stoppe. De har været i Avedøre henholdsvis 2 og 1½ år og været en fast bestanddel af truppen.

På positivlisten kan jeg se, at der har været mindst 7 nye spillere til træning den første uge. Hvor mange af dem, der vil kunne spille sig til en plads i truppen kan jeg af gode grunde ikke vide noget om, da jeg ikke kender til dem i forvejen. Men cheftræner Peter Juul har set gode takter hos flere af spillerne og er fortrøstningsfuld. Der har været 22-24 spillere til træningerne, og der har været fuld fart på hos såvel nye som gamle spillere.

Første træningskamp er lørdag den 27. januar klokken 11.00 på udebane (!) mod Hvidovre på kunststofbane 2 i Avedøre. Spændende at se, hvem Peter Juul vælger til denne prestigekamp mod Hvidovres flagskib.