image Klubbens logo
08. maj 2021 kl. 21:13
Avedøre tabte med hele 2-7 til Karlslunde

Referat af serie 2-kampen Avedøre – Karlslunde – 2-7 (1-2).

Det var en topkamp mellem nummer 2 og 1 i rækken, men spændingen om udfaldet varede kun første halvleg. Straks i anden halvleg blev der sendt to bolde ned over Avedøres bagerste kæde, og begge gange scorede Mathias Rehder for Karlslunde. Den første gang afdriblede han målmand Mads Krogager-Jensen og anden gang lagde han bolden under målmanden. Bagud 1-4 var kampen i realiteten afgjort.

Der gik ellers 24 minutter, inden Karlslunde fik bragt sig foran direkte på frispark ved Emil Sidelmann. Karlslunde havde inden føringsmålet haft to chancer alene med målmanden og ramt overliggeren to gange, så det var ikke ufortjent, at Karlslunde kom i spidsen. Kun 4 minutter senere udlignede Martin Nordentoft for Avedøre på den første reelle mulighed i kampen til hjemmeholdet, men inden pausen havde Mathias Rehder bragt Karlslunde foran på ny, da Avedøre sløsede med en clearing i eget felt.

Som beskrevet ovenfor blev det afgjort i starten af 2. halvleg. Et gult kort til Marco Ilsø og det samme til Emil Sidelmann midt i halvlegen betød ikke noget. Der blev blot spillet 10 mod 10 i 10 minutter. Inden spillerne kom ind igen havde Marcus Winberg øget til 5-1 på et fladt skud efter Mads Krogager kun fik halvklaret et skud. Der var stadig en halv time tilbage af kampen, og jeg frygtede flere scoringer. De kom da også. Marcus Winberg øgede til 6-1 på et fladt skud fra halvdistancen og Emil Sidelmann gjorde det til 7-1 med 12 minutter tilbage af kampen.

I slutfasen burde Martin Nordentoft have scoret i tomt mål fra kort afstand, inden Patrick Nordahl sluttede ”festen” til 2-7 med at opfange en løs chance og lægge bolden i det tomme mål.

En topkamp med godt spil fra specielt Karlslundes side. Deres unge hold er i klart bedre form end Avedøres aldrende ditto, og de må være klare oprykningsfavoritter i rækken. Måske kan Avedøre snige sig med op på en andenplads, men det kræver hjælp fra andre hold i andre rækker, hvis en placering som nummer to skal give oprykning.

Den næste kamp spilles hjemme allerede torsdag 13. maj kl. 10.30 mod B77 (Skærtorsdag). Der spilles forhåbentlig i Zebrafolden.