Per Myhrmann
08. juni 2019 kl. 16:35
Reservholdet tabte efter 2-0 føring

Referat af serie 3-kampen Himmelev/Veddelev – Avedøre –6-2 (1-2).

Avedøre spillede for at sikre sig en oprykning til serie 2, hvilket kunne være gjort med en sejr i dagens kamp.

Holdet kom også foran 2-0 i første halvleg på mål af Marco Ilsø og Lars Jacobsen. Men lige inden pausen fik Himmelev/Veddelev reduceret til 1-2.

Starks efter pausen blev det 2-2, og midt i halvlegen øgede hjemmeholdet til 4-2, og sejren til Avedøre var uden for rækkevidde. Det endte med et knusende nederlag til Avedøre på 2-6.

Men Avedøre er alligevel rykket op i serie 2, fordi Viby/Gadstrup i sidste minut tabte 1-2 mod det andet oprykkerhold, Fløng/Hedehusene.

Til lykke tilAvedøre, der i dagens kamp fik nogle udfordringer med sidsteøjebliksafbud fra spillere, man havde regnet med. Holdet er nu 7 point foran nr. 3, og der resterer 2 kampe.

På tirsdag den 11. juni spilles ude mod Viby Gadstrup kl. 19.00.

På lørdag den 15. juni spilles hjemme mod Taastrup kl.13.30 hjemme, formentlig i Zebrafolden.