image Klubbens logo
28. august 2021 kl. 17:30
Gladsaxe Hero vandt 4-0

Referat af SS-kampen Avedøre – Gladsaxe Hero – 0-4 (0-2).

Med 7 ændringer i startopstillingen i forhold til sidste weekends fredagskamp i Vedbæk var det efter min mening meget svært fra start. At Lucas Thers var tilbage i målet var ikke overraskende. Men afbud i sidste uges startopstilling pga. skader til Anton Holm og Christian Sustmann Larsen og afbud pga. ferie med mere fra Jesper Hansen, Mikkel Schmelling, Kim Gurskov og Martin ”Jern” Nielsen gjorde det bestemt ikke lettere på hjemmebanen mod et hold, der havde tabt de to første kampe. Avedøre måtte være favorit!

Starten af kampen var faktisk maget lige, og Avedøre kom frem til lidt muligheder, bl.a. til Marco Ilsø. Men efter et kvarter gik det galt. Tilbagevendte Phillip Bo Henriksen slap for gult kort ved et frispark i højre forsvarsside. Frispark til Gladsaxe Hero på kanten af feltet i venstre side. Det flade lidt halvdårlige spark gik imidlertid direkte i mål til føring for udeholdet. Et par minutter senere kiksede Avedøres forsvar med spark ved siden af bolden og en aflevering til en fri modstander, og så var Avedøre bagud med 0-2, hvilket holdt til pausen. Begge mål scoret af Frederik Vendelsbo Høgsbjerg.

Efter pausen gik der kun et kvarter, så fik Avedøre ikke afvist et angreb trods flere muligheder, og så scorede Flavio Camara til 0-3, og midt i halvlegen kunne Lucas Thers ikke holde et skud, og så omsatte Mathias Glottrup riposten til slutstillingen 0-4.

Håber, at Avedøre i løbet af næste uge får spillere tilbage i kampform, så der kan sættes flere point på kontiene for både 1. og 2. senior.

Kampen blev overværet af få tilskuere i regnvejret. Jeg talte til ca. 50 på et tidspunkt, men svært at vurdere, når mange går forbi på stierne frem og tilbage. Kun få hunde og ingen kendte. Savner Zebrafolden.

Den næste kamp er på lørdag den 3. september på udebane mod Liria kl. 13.00 på deres bane.

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Emil Appelt – Nikolaj Kjær Frederiksen – Patrick Paw Olsen – Mathias S. Christensen (anf)

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Victor Nøhr Sørensen – Mahdi Mansour – Christian Aabech

Angreb:         Marco Ilsø – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Brian Jensen – Jack Overby – Mert Cimen