Per Myhrmann
06. maj 2018 kl. 06:19
Tabte 0-1 og følte sig snydt for straffespark i overtiden

Referat af DS-kampen Avedøre-Fremad Valby-0-1 (0-0).

Det startede så godt, men endte dårligt. Det første kvarter var Avedøre mere boldholdende end længe set. Det var også hjemmeholdet, der fik mulighederne foran mål. Men Nick Ilsø i næsten fri position fik sparket bolden tæt forbi mål, og et gennembrud i højre side af Bjørn Jensen endte med et indlæg mod to medspillere; men målmanden kom imellem med en benparade. Et frispark efter 24 minutter blev forlænget til Niklas Myhrmann, som fra en spids vinkel sendte bolden forbi målmanden, men desværre også forbi den modsatte stolpe. Fremad Valbys bedste tilbud i første halvleg var et skud/indlæg, der snittede overliggeren.

I det første kvarter af anden halvleg kom Fremad Valby frem til nogle gode chancer. To gange måtte der reddes, når bolden var på vej i det tomme mål. Det lykkedes Fremad Valby at få bolden i mål i det 60. minut, men så blev der dømt offside. Hm og puha. Lige efter blev Bjørn Jensen tacklet voldsomt midt på banen. Det kunne have betydet overtal til Avedøre. Men desværre forløb Bjørn sig lidt, så dommeren valgte at give gult kort til begge spillere. Bjørn var efterfølgende til kontrol for brækket kraveben eller måske en skulder, der var gået af led. Jeg kender i skrivende stund ikke afgørelsen på undersøgelsen.

Bjørn måtte udskiftes med storebror, og Mathias Christensen blev rykket frem på kanten. Fremad fortsatte med at få cahncer, men den største blev skammeligt sparket forbi mål af komplet fri spiller. Så indtraf den afgørende situation. Et ufarligt indlæg skulle blot gribes af målmanden, men bolden gled mellem Siggaards hænder og landede foran mål, hvor Kenneth Beyer med ben, krop og hånd (?!) fik bolden skrabet i mål til 0-1. I minuttet efter var Mikkel Schmelling ved at komme igennem. Men chancen løb ud i sandet.

Både Martin Nordentoft og Niklas Myhrmann blev sendt frem på banen. I 90. minut blev en bold sendt ned over Fremads forsvar, Niklas Myhrmann kom først på bolden, men venstrebenet sparkede bolden et stykke over mål. I overtiden snoede Nick Ilsø sig fri, men en tackling med en fod i Ilsø maveregion fik bremset ham. Klart straffespark, sagde Ilsø og alle andre, der holdt med Avedøre. Men desværre var ikke alle på banen enige i det, så det forblev ved 0-1.

Der spilles næste turneringskamp ude mod Birkerød lørdag den 12. maj kl. 13.30. Næste hjemmekamp er lørdag den 19. maj kl. 13.00 mod Virum Sorgenfri. Disse to kampe skal meget gerne give seks point til Avedøre, der lige nu er placeret som nummer sidst.

Inden kampen fik Chris Lindskow en buket blomster i anledning af, at han i Sundby sidste weekend spillede kamp nummer 100 for klubben. Bager skulle have været startet på bænken, men det blev der ændret på, da Simon Boe Nielsens lyske viste sig ikke at kunne holde under opvarmningen.

Der var igen sæsonrekord på stadion med 170 tilskuere. Flere af tilskuerne tilbragte en del af dagen på grunden omkring klubhuset, hvor der i dagens anledning var blomstersalg og loppemarked. Der var også så mange hunde på stadion, at det måske kunne kaldes et hundeloppe-marked.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Kim Gurskov – Chris Lindskow – Filip Hansen

Angreb:         Mikkel Reimer-Gadby – Nick Ilsø

Indskiftet:      Jonathan Villadsen (66´ Chris Lindskow) – Brian Jensen (68´ Bjørn Jensen)

Ikke benyttet: Oliver Kolkjær Sørensen – Furkan Ciftci – Lars Nielsen